Alhambra Palace

Alhambra Palace

Pris

10 850 000 €
Nueva Andalucía, Marbella — Villa

Alhambra Palace


Pris
10 850 000 €

Nueva Andalucía, Marbella — Villa

Alhambra Palace är ett arkitektoniskt mästerverk som blandar traditionell andalusisk estetik med moriska influenser och skapar ett förtrollande och stämningsfullt palatsliknande residens. Den omsorgsfulla detaljkänslan i designen förflyttar invånarna till en värld av överflöd, som påminner om Andalusiens rika kulturarv. Detta residens är inte bara ett hem, det är en uppslukande upplevelse som fångar essensen av sin omgivning.Villan ligger på en stor tomt på över 4 000 m2 och utemiljön är ett bevis på dess genomtänkta design. Den obefläckade trädgården, prydd med en laguninspirerad privat pool och en charmig utomhuspergola, gör det möjligt för invånarna att njuta av den ultimata lyxen av lugn och härlig fritid. De olika terrasserna erbjuder mångsidiga miljöer, från intima uteserveringar till lugna hörn för avkoppling, vilket förvandlar varje hörn av denna fastighet till en plats för lyxigt boende och underhållning. Omsorgsfull landskapsarkitektur ger avskildhet och skönhet till trädgårdarna.En imponerande innergård med två fontäner ger en försmak av den utsökta interiör som följer.

Ett överflöd av fönster och skjutbara glasdörrar ser till att naturligt ljus flödar in i rummen och skapar en perfekt harmoni mellan inomhus och utomhus.Vardagsrummet och matsalen med öppen planlösning och högt i tak förstärker ytterligare känslan av storslagenhet och rymd.

Invändigt är den nyligen renoverade villan en uppvisning i sofistikering. Omsorgsfullt utvalda möbler och tillbehör pryder vardagsrummen och skapar en atmosfär av raffinerad elegans.

Köket, som är ett paradis för köksentusiaster, har inte bara en storslagen design utan är också praktiskt med sitt stora förvaringsutrymme, som tillgodoser behoven av både funktionalitet och estetik.

Alhambra Palace unika arkitektoniska layout möjliggör den perfekta balansen mellan avskildhet och anslutningsmöjligheter.

Gästsovrummen med eget badrum erbjuder komfort och stil, med direkt tillgång till den fängslande centrala innergården. Master bedroom, som ligger på bottenvåningen, är en lyxig fristad med oklanderlig inredning, ett överdådigt badrum en-suite och ett rymligt omklädningsrum.

På nedre bottenvåningen kan de boende njuta av en mängd bekvämligheter. Ett fullt utrustat utomhusgym inbjuder till hälsa och välbefinnande, medan en skräddarsydd traditionell vinkällare, underhållningsrum och biografrum tillgodoser fritid och sociala sammankomster.

Kronan på verket i Alhambra Palace är den stora terrassen på övre plan, som erbjuder panoramautsikt över det omgivande området och det majestätiska berget La Concha. Denna upphöjda utsiktspunkt blir en privat tillflyktsort som ger en fantastisk bakgrund för sociala sammankomster eller stunder av avkoppling.Utöver den arkitektoniska prakten erbjuder villans läge i Golf Valley oöverträffad bekvämlighet. Snabb tillgång till Nueva Andalucías bekvämligheter, golfbanor i världsklass, berömda Puerto Banús och Marbellas lyxiga Golden Mile gör Alhambra Palace till en bostad av rang, där varje detalj är ett bevis på en upphöjd livsstil.


Boarea
1 467 kvm
Antal rum
13 rok
Tomtarea
4 350 kvm
Försäljningsstart
2024-04-17
Status
Planerat
Antal objekt
1


Området
Använd kartan
X

Bostäder


Antal rum
Boarea
Pris
Status

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Alhambra Palace? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.