Jade Beach

Jade Beach


San Pedro Alcántara— Marbella— Spanien

Jade Beach



San Pedro Alcántara— Marbella— Spanien

Fantastiskt Penthouse i eftertraktade Jade Beach och bara ett stenkast från strandpromenaden i San Pedro.

Denna underbara våning om 3 sovrum har mycket ljus och ligger perfekt orienterad i söder. Genomgående mycket hög standard och sol från morgon till kväll på de stora terrasserna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den nedre terrassen. Känslan av inne / ute går samman och inbjuder till Medelhavsliv året runt. Generösa sovrum med inbyggda garderober och två helkaklade badrum med rejäla ytor. Den stora takterrassen är ett kapital för sig. Perfekt planerad med ytor för solsängar, chill-out och matgrupp. Utsikt över de gröna omgivningarna, Rondabergen och även med glimt mot Medelhavet. Här finns förberett för utekök och jacuzzi för den som önskar.

Denna bostad är något för den kräsne och läget inom urbanisationen är perfekt. Två garageplatser, stort förråd och hiss direkt upp till våningen. Promenadavstånd till gemytliga San Pedro, lyxhamnen Puerto Banús och strandpromenadens rika utbud av restauranger ligger runt hörnet. En bostad som måste upplevas på plats för att göra sig rättvisa, välkommen!


Referensnummer
450 565
Biarea
93 kvm
Driftkostnad
365 EUR/mån
Konstruerad yta
123 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Våning
3 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2021-06-08

Mäklarhuset Marbella

Denna lägenhet på Jade Beach såldes av oss 2021-06-08. Se alla våra försäljningar i San Pedro Alcántara samt även på Jade Beach.

Boka värdering
Andreas Strindholm, ansvarig mäklare i Marbella

Andreas Strindholm

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.