Lorcrimar / Nueva Andalucia / Spanien

Takvåning med stor terrass i söder!

Slutpris
253 000 €
Boarea/biarea
100/90 kvm
Avgift
108 EUR/mån
Sovrum
2 Sovrum
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2016-05-16
Referensnummer
253 271
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lorcrimar såldes av oss 2016-05-16.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nueva Andalucia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och väldisponerad takvåning om ca 100 kvm med stor takterrass i syd och västläge med vacker utsikt över det trevliga poolområdet och de gröna omgivningarna. Bostaden är i mycket gott skick och inrymmer 2 sovrum och vardagsrum med utgång till den trevliga takterrassen om ca 90 kvm med sol från morgon till kväll. Genomgående mycket gott skick och smakligt möblerat.

Föreningen är en av de mest eftertraktade i området och denna bostad ligger lugnt och fint högst upp i fastigheten med hiss. Nära till både strand, Puerto Banús och San Pedro. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.