Sök Meny
Utland / Estepona / Cancelada
Le Mirage
Pris: 243 000 €
Boarea/biarea: 89/24,5 kvm
Rum: 3 sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)

Nyproduktion / Utland / Estepona - Cancelada / Le Mirage

Moderna lägenheter med 3 sovrum på New Golden Mile i Estepona. Platsen är idealisk, gångavstånd från ett brett utbud av bekvämligheter i den charmiga byn Cancelada, de gyllene stränderna på den västra sidan av Marbella och nära flera golfbanor. Dessa mycket önskvärda unika bostäder är en del av ett exklusivt och gated comunity. Ägare av dessa moderna lägenheter får även tillträde till det exklusiva Santa Vista-klubbhuset där det finns ett bra utbud av fritidsfaciliteter och andra bekvämligheter. Perfekt för investerare och de som vill leva ett bekymmerfritt liv på solkusten.

Med sina stora fönster får man maximalt ljusinsläpp i vardagsrum och kök med sin öppna planlösning. Bottenvåningens lägenheter drar nytta av mycket rymliga privata trädgårdar och takvåningarna har attraktiva utrymningsbesparande spiraltrappor som leder till ett utmärkt privat solarium, perfekt för att njuta av utsikten.

I Le Mirage finns det möjlighet att välja på olika lägenheter, alla med 3 sovrum och med priser från 243.000€ till 257.000€, beroende på vilken våning, orientering och hur stora terrasserna är.

Sponsrade länkar

Drönarvy

Provmöblera
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  89 kvm
 • Biarea
  24.5 kvm
 • Rum
  3 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2019
 • Värme och ventilationsanl.
  Luftkonditionering värme/kyla
TV/Internet
 • Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. ADSL och Fiber finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Estepona (65.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Genuin spansk atmosfär finns här blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker.

  En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen.

  Området väster om San Pedro de Alcántara och mot Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.
Dokument & Länkar
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Bostad / Spanien