Jardines de La Aldaba / Nueva Andalucia / Marbella / Spanien

Slutpris
457 000 €
Referensnummer
96 516
Boarea
140 kvm
Avgift
292 EUR/mån
Sovrum
3 Sovrum
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2015-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jardines de La Aldaba såldes av oss 2015-04-01.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nueva Andalucia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett stenkast ned till strandpromenaden mellan Puerto Banus och San Pedro, ligger denna ljusa och trevliga bostad i sydväst om 3 sovrum och 140 kvm. Genomgående hög standard och 3 terrasser med bra solläge. Bostaden omgärdas av en subtropiskt trädgård och generöst poolområde och de fina stränderna nere vid strandpromenaden ligger bara 300 meter bort.

Jardines de la Aldaba är en lugn oas med gångavstånd till det mesta, både lyxhamnen Puerto Banus och genuint spanska San Pedro. Hela området är gated och under fastigheten finns tillhörande förråd och garage. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.