Guadalvillas / San Pedro Playa / San Pedro / Spanien

Boarea/biarea
175/120 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Såld
2017-10-24
Referensnummer
328 724
Bostaden är såld!

Denna radhus på Guadalvillas såldes av oss 2017-10-24. Se alla våra försäljningar i San Pedro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av San Pedro Playa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastiskt townhouse med lugnt och säkert läge vid stranden i populära San Pedro Alcántara, ett av Marbellas mest eftersökta områden. Med 5 sovrum, stor takterrass, egen trädgård och stort ljust vardagsrum blir denna bostad ett optimalt familjeboende. Den lugna populära föreningen har två pooler och välskötta fina trädgårdar. Fysisk bevakning 24 timmar om dygnet. Privat parkering utanför huset.

Det är endast ca 100 meter till stranden där den nya sträckningen av strandpromenaden mellan San Pedro och Estepona kommer byggas och där även den välbesökta beachklubben Ancla ligger. Du har gångavstånd till “Centro comercial La Colonia” med Gym, barnpassning, matställen, affärer och även till Boulevarden, San Pedro och den exklusiva privatskolan Calpe . Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.