Behållare Behållare

Sierra Nevada, Monachil, Spanien
Muley Hacen

Referensnummer
222 518
Boarea
100 kvm
Avgift
50 EUR/mån
Sovrum
3 Sovrum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)

Ljus och trevlig våning mitt i Sierra Nevada med milsvid utsikt över skidsystemet och bergsmassiven.

Denna bostad om 3 sovrum erbjuder gott om plats för hela familjen. Trevliga sällskapsytor och mycket alpin atmosfär. Välskött förening och i anslutning till bostaden finns väl tilltagen skidbord om 6 kvm. Välkommen!

Pris
300 000 €

Ljus och trevlig våning mitt i Sierra Nevada med milsvid utsikt över skidsystemet och bergsmassiven.

Denna bostad om 3 sovrum erbjuder gott om plats för hela familjen. Trevliga sällskapsytor och mycket alpin atmosfär. Välskött förening och i anslutning till bostaden finns väl tilltagen skidbord om 6 kvm. Välkommen!

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Rumsbeskrivning
Kök
Fullt utrustat arbetskök med öppning mot vardagsrum.
Hall
Välkomnande hall med plats för litet möblemang.
Vardagsrum
Ljust vardagsrum i söderläge med stora fönster ut mot bergen. Plats för både sittgrupp och matplats. Centralt placerad kamin.
Sovrum
3 rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och inbyggda garderober. Två av sovrummen med vidsträckt utsikt över skidsystemet.
Badrum
2 fullt utrustade badrum med klinkergolv och kaklade väggar.
Fakta
Beskrivning
Boarea
100 kvm
Rum
3 sovrum
Våning
2 av 5
Byggnadssätt
Byggnadsår
1992
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering
Det finns 2 parkeringsplatser under huset och en plats på torget som ingår i hyran.
Ekonomi
Avgift
50 EUR/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår vatten
IBI fastighetsskatt
42 EUR/mån
Sammanlagd driftskostnad
42 EUR/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Området

Sierra Nevada

Närbelägna bergskedjan Sierra Nevada, med 20 toppar över 3000 meter, är en av få skidorter i världen som i verkligheten kan leva upp till utfästelsen om skidåkning och strand/golf på samma dag.

Fördelar med området

Landsbygd Sport och friluftsliv Barer Ridning Skidspår Simhall Restauranger Cykelstigar (mtb) Barnvänligt Cykeluthyrning Gym Nattklubbar Parker/Grönområden Hundvänligt Motionsspår

Nöje

I Sierra Nevada finns massor av hotell, lägenheter, skidskolor och shoppar med uthyrning. Här finns även sommar- och vinterrodel, skridskobana, friidrottshall och en stor simhall för dagar med snöstorm. Priserna på de många restaurangerna och barerna är bra för att vara en skidort och det finns många härliga solterrasser att förgylla en underbar skiddag på.

Den torra luften ger skönt puder vid nysnö och för att säkra upp en lång säsong finns dessutom ett av Europas mest moderna snökanonsystem. De kalla nätterna ger utmärkt kondition i backarna även under senare delar av säsongen (mars-april). Sierra Nevada blev härom året vald till en av världens 10 bästa skidorter av det internationellt erkända magasinet Condé Nast Traveller.

Fritid

Det finns 118 kilometer välpreparerad pist i 118 nedfarter, 18 gröna, 40 blåa, 52 röda och 8 svarta, samt nästan obegränsat med offpist. Dessutom invigdes 2011 en ny snowboardpark och under 2013 arrangeras WC-finalerna i snowboard. Systemet är som en riktigt bra alport eller ungefär som hela Åres inklusive Björnen och Duved. Allt hänger dessutom väl samman med en bekväm mellanstation på 2700 meter (Borreguiles).

Sierra Nevadas stoltserar med hela 1200 fallhöjdsmeter som alltid är öppet och i stort sett alla liftar är ägg och moderna sittliftar. Alltid välpistat i backarna. Det fina liftsystemet gör också att köer är sällsynta, även under storhelger när 30.000 skidåkare finns i systemet. Standarden är närmast schweizisk. I de högst belägna zonerna, Veleta och La Laguna, kommer man upp till 3300 meter och utsikten är fantastisk. Klara dagar ser man ut

Kommunikation och shopping

Drygt 2,5 timme från Marbella ligger denna spektakulära skidort, känd för sin torra snö, långa backar och besökare från hela världen.
Det är lätt att ta sig till Sierra Nevada med fina motorvägar till Granada och välunderhållen bergsväg de sista 33 kilometerna.

Säsong: Slutet på november till slutet på april.
Avstånd:
Málagas flygplats: 160 km
Marbella: 215 km

Familjeliv

I de högst belägna zonerna, Veleta och La Laguna, kommer man upp till 3300 meter och utsikten är fantastisk. Klara dagar ser man utöver hela kusten, Medelhavet och bergen i Afrika. En märklig och overklig känsla. Sierra Nevada är paradoxalt nog en av Europas snösäkraste skidorter, samtidigt som det är den mest solsäkra. Hur är det möjligt? Sierra Nevada har ett unikt mikroklimat, när det snöar faller det rikliga mängder och däremellan lyser oftast solen.

Efter skidsäsongen (april-maj) tar sig många upp till Sierra Nevada, som ligger i en naturpark, för att vandra, cykla eller höghöjdsträna. Flera hotell har öppet året runt och några liftar är öppna också på sommaren. Längst upp går det att finna snö även i augusti!

Använd kartan
X
Platser
  • El Rebalaje Sierra Nevada
   0 m
  • La Cabaña
   54 m
  • Restaurante El Horno De La Cabaña
   58 m
  • Little Morgan
   62 m
  • Shimbuya sierra nevada
   126 m
  • Ceip Esquí-Escuela
   64 m
  • Fundacion Virgen de Las Nieves
   95 m
  • Clases de Esquí en Sierra Nevada
   369 m
  • Escuela de Esquí Sierra Nevada
   394 m
  • Ski "R" Us. Escuela y alquiler.
   404 m
  • Minimarket Pingui
   181 m
  • Supermercado Las Góndolas
   301 m
  • Supermercado Snowpeople Sierra Nevada
   308 m
  • Supermercado Ñoño
   399 m
  • Supermercado Cejudo
   410 m
Avstånd
 • Storstadscentrum
  2 mil
  48 min
  -
  -
 • Flygplats
  10,7 mil
  2 timmar 3 min
  -
  -

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren