La Finca de La Cala / Mijas / La Cala de Mijas / Spanien / Nyproduktion

Pris
510 000 €
Boarea/biarea
205,7/195,2 kvm
Tomtarea
1 941 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
309 351

La Finca de La Cala är ett spektakulärt projekt som erbjuder den högsta standarden för ett modernt boende i denna del av Costa del Sol. De 33 fristående villorna har inte bara raffinerad arkitektonisk stil, utan också de allra senaste bekvämligheterna för maximal komfort. På stora tomter mellan 1200 kvm och 1600 kvm, finns villorna i ett urval av modeller med tre, fyra, fem eller sex sovrum.

De finaste materialen och avancerad utrustning används och levererar snygga inredningsdetaljer som kännetecknas av en öppen planlösning med stora fönster som är utformade för att släppa in mycket ljus in i hemmet och maximera utsikten.

Köken utrustas med vitvaror av hög kvalitét med ett urval av tre olika layouter, vilket garanterar en planlösning som passar dina önskemål, glaspartier från golv till tak som skjuts in i en väggfördjupning ger en förlängning från vardagsrum till uteplats. Full klimatkontroll med luftkonditionering och Daikin Altherma golvvärme kompletterad med solpaneler.

Elektriska grindar ger säker tillgång till fastigheterna, som har en privat carport om 30 kvm och ligger i anlagda trädgårdar med privat pool. Förutom vackra moderna hem erbjuder La Finca de La Cala en exklusiv levnadsmiljö med ett klubbhus utrustat med ett gym, uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, spa och lounge.
La Finca de La Cala ligger mitt i fantastiska landskap, men ändå bara några minuters bilresa från ett fantastiskt utbud av stränder, golfbanor, underhållning, service och natur i hjärtat av Costa del Sol.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 11 bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  1941 kvm
Ekonomi
 • Typkod
  220 Småhusenhet, bebyggd
 • Upplåtelseform
  Småhus
Området
 • La Finca de La Cala ligger mitt i fantastiska landskap, men ändå bara några minuters bilresa från ett fantastiskt utbud av stränder, golfbanor, underhållning, service och natur i hjärtat av Costa del Sol.
  Detta centrala läge betyder att det bara 20 minuter från Marbella stad, 25 minuter från Puerto Banús och 30 minuter från Málagas internationella flygplats, med kultur och spänning i Málaga inom 40 minuter från din dörr.
  I närheten finns några av de vackraste stränderna och vikarna på Costa del Sol, inklusive de skyddade tallskogen och sanddynerna i naturreservatet Artola, den charmiga småbåtshamnen i Cabopino och de glamorösa strandklubbarna La Cabane och Nikki Beach.
  På Costa del Sol ligger dock La Finca de La Cala inom 5-stjärniga La Cala Resort, som sedan 1989 har utvecklats till Spaniens största golf- och fritidsresenär med 3 fantastiska golfbanor, en lyxig femstjärnig Hotell och spa, sportanläggningar samt en La Cala Golf Academy.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier