Calle Italia

Calle Italia


Elviria— Marbella— Spanien

Calle ItaliaElviria— Marbella— Spanien

Charmig villa i Elviria

Unik villa med bra läge i Elviria. Denna fina villa har 3 sovrum på nedre plan och master bedroom på övre plan. 3 badrum och ett office. Möblerat kök med vitvaror samt en separat tvättavdelning. Härlig utsikt över urbanisationen, bergen och havet, mycket välskött område. Villan har fint ljusinsläpp, marmorgolv, separat office, inbyggda garderober, terrass/uteplats med tak och markis med bra plats för soffor och på övre plan också rymlig terrass med underbar vy. Attraktivt poolområde med generöst utrymme för solbäddar. Samfällighetsavgiften inkluderar trädgårdmästare.
Detta passar perfekt som permanent familjeboende men också som semesterboende för det är lättskött! Parkeringsutrymme med tak med plats för två stora bilar och en platt och fin trädgård. Nära till affärer, restauranger och stranden. Endast en kort bilfärd ner för backen så är ni i Elviria Centrum.


Referensnummer
526 452
Boarea
161 kvm
Driftkostnad
5 310 EUR/år
Tomtarea
900 kvm
Konstruerad yta
189 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2023-05-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.