Hoyo 19 / Los Flamingos / Benahavís / Spanien

Pris
274 300 €
Boarea/biarea
76,8/90,2 kvm
Avgift
170 EUR/mån
Sovrum
2 Sovrum
Våning
Markplan (Hiss finns)
Referensnummer
312 926

Hoyo 19 ligger i det prestigefyllda bostadsområdet Los Flamingos Golf Resort, bredvid femstjärniga Hotel Villa Padierna, i hjärtat av New Golden Mile och omgivet av tre av de bästa golfbanorna på Costa del Sol: Flamingos, Alferini och Tramores med totalt 45 hål. Här kan du njuta av den fantastiska panoramautsikten över golfbanan och havet från trädgårdar och bostäder. Olika typer av lyxbostäder med 1, 2 och 3 sovrum med rymliga terrasser.

Ett exklusiv privat komplex med magnifik utsikt över havet och bergen, bestående av fyra block med olika orienteringar för att tillfredsställa varje smak. Komplexet, med omfattande gröna områden med tropiska landskap, inkluderar en paddle-bana, två spektakulära pooler med nattljus, ett rekreationsområde med en lekplats och ett driving range. Dessutom har de gemensamma utrymmena omklädningsrum och badrum samt en 24-timmars säkerhetstjänst med videoövervakning.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 26 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  76,8 kvm
 • Biarea
  90.2 kvm
 • Rum
 • Våning
  Markplan
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2008
 • Värme och ventilationsanl.
  Luftkonditionering värme/kyla.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. ADSL och fiber finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
Ekonomi
 • Avgift
  170 EUR/mån
 • IBI (fastighetsskatt)
  28 EUR/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  28 EUR/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Angränsande till Marbella kommun ligger Benahavís, den eftertraktade och centralt belägna pärlan och tillika Málagaprovinsens rikaste kommun. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Tack vare sitt centrala och kustnära läge nära Marbella, har kommunen blivit en av de mest populära efter hela Costa del Sol. Själva bergsbyn, som ligger 7 km och drygt 10 minuter från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger. Staden har en välrenommerad publik skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser.

  Benahavís är en till ytan stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, La Heredía, El Madroñal, Los Arqueros, La Alquería och Villa Padierna. Nära till det mesta och ofta med en fantastiskt fin utsikt.
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier