Capanes del Golf / Benahavís / Spanien

Referensnummer
313 440
Boarea
112 kvm
Avgift
262 EUR/mån
Sovrum
2 Sovrum
Våning
0 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-08-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Capanes del Golf såldes av oss 2018-08-03. Se alla våra försäljningar i Benahavís

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Benahavís är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, fräsch och högt belägen marklägenhet med havsutsikt inom populära Capanes del Golf.

Hela området kring bostaden andas Medelhavsdröm och lugn. Generösa uppväxta subtropiska trädgårdar inom en gated community med gym, bastu och flera stora poolområden, varav en uppvärmd inomhuspool.

Denna luftiga våning om 2 sovrum ligger i söderläge och har sol hela dagen. Generösa sällskapsytor och 3 terrasser i öst, syd och väst. Terrassen utanför vardagsrummet har både täckt och öppen del och den närmaste poolen ligger runt hörnet.

Området omgärdas av populära golfbanan El Higueral och i omgivningarna finns underbara strövområden med vacker natur. Accessen till bostaden är smidig, endast en kort bilfärd till gemytliga San Pedro, Puerto Banús och stranden. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.