Real de la Quinta / La Quinta / Benahavís / Spanien / Nyproduktion

Utgångspris
590 000 €
Boarea/biarea
138/75,7 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
328 081

Real de La Quinta är ett nytt fascinerande byggprojekt av internationell toppklass som byggs på kullarna runt välkonsoliderade La Quinta i Benahavís kommun. Projektet är helt unikt där spanska och internationella arkitekter lyckats kombinera modern arkitektur med andalusisk touche. Första fasen heter Olivos och består av 90 lägenheter i 12 byggnader med 3 våningar, med högst tre lägenheter per plan. Bostäderna kommer att ha 2 eller 3 sovrum och lägenheterna på bottenvåningen har en privat trädgård, som ger känslan av att bo i en villa. Alla lägenheter har en tilldelad parkeringsplats i garaget och ett privat och säkert förråd. Våningarna andas rymd och materialval som sten, glas, trä och betong har kombinerats för att säkerställa långsiktig hållbarhet och garantera ett miljöanpassat projekt.

I de gemensamma trädgårdarna kommer det finnas poolområden för både vuxna och barn och många utrymmen för att njuta av solen. En stor konstgjord sjö kommer vara områdets mittpunkt och bostäderna kommer byggas runt omkring. I Real de la Quinta är det fantastiskt utsikt över både hav och det majestätiska berget Sierra Blanca, samt bara en kort biltur ner till San Pedro, Puerto Banús och Marbella. Välkommen till en ny dröm i solen!

Bilder
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, stor terrass med trappa upp till takterrass med egen pool. 2 Badrum, 1 WC och stora ljusinsläpp. Högsta standard och endast bästa materialvalen karakteriserar alla bostäder.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  138 kvm
 • Biarea
  75.7 kvm
 • Rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2018
Takterrass
 • Takterrass med egen pool och fantastisk utsikt på ca 26 kvm.
Terrass
 • Terrass med fantastisk utsikt och utgång från vardagsrum och sovrum på totalt ca 36 kvm.
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier