Plaza del Pilar / Benahavís / Spanien

Utgångspris
600 000 €
Boarea/biarea
235/68 kvm
Driftkostnad
471 EUR/år
Tomtarea
143 kvm
Sovrum
7 Sovrum
Referensnummer
334 037

Sutteränghus i 3 plan med fantastisk utsikt över Benahavís och bergen.

Bostaden har just nu 3 separata lägenheter, ett på vardera plan med eget kök, vardagsrum, badrum och sovrum. Nedreplan är oberoende av de andra våningarna och har 2 sovrum och ett badrum. Entréplan har 3 sovrum, 2 badrum och modernt kök med öppning mot vardagsrum. Fin utsikt över byn från en fransk balkong. Övreplan har 2 sovrum, 2 badrum, modernt renoverat kök och vardagsrum med utgång till stor terrass. De två översta våningarna kommunicerar via en trapp utomhus och med enkla medel kan bostaden göras om till ett enfamiljshus i 3 plan.

Huset är i bra skick och har stor potential för uthyrning eller för en stor familj och ligger i ett lugnt område i vackra och populära byn Benahavís. Välkommen!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 23 bilder
Sponsrade länkar
Inspiration
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Bottenplan
  Bottenvåningen har 2 sovrum, kök, vardagsrum och badrum med badkar.
 • Entréplan
  Det första planet består av vardagsrum med fransk balkong, nytt modernt och fullt utrustat kök, 3 sovrum och 2 badrum. Trappa utanför upp till övreplan.
 • Våningsplan 1
  Övre plan har ljust vardagsrum och utgång till en stor terrass där du kan njuta av den underbar utsikten över bergen. Två sovrum med inbyggda garderober, varav ett med fransk balkong. Fräscht arbetskök med bardisk mot vardagsrummet och 2 badrum, varav ett med badkar.
Fakta
Beskrivning
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  143 kvm
Ekonomi
 • IBI fastighetsskatt
  471 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  471 EUR/år
 • Upplåtelseform
  Småhus
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Angränsande till Marbella kommun ligger Benahavís, den eftertraktade och centralt belägna pärlan och tillika Málagaprovinsens rikaste kommun. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen.

  Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Tack vare sitt centrala och kustnära läge nära Marbella, har kommunen blivit en av de mest populära efter hela Costa del Sol. Själva bergsbyn, som ligger 7 km och drygt 10 minuter från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger. Staden har en välrenommerad publik skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser.

  Benahavís är en till ytan stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, La Heredía, El Madroñal, Los Arqueros och La Alquería. Nära till det mesta och ofta med en fantastiskt fin utsikt.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier