Behållare Behållare
Upptäck
Dela

Benahavís, Spanien
La Quinta

Referensnummer
351 797
Boarea
300 kvm
Driftkostnad
994 EUR/år
Tomtarea
812 kvm
Sovrum
3 Sovrum

Denna luftiga och pampiga villa i rustik stil i La Quintas höjder välkomnar den som vill njuta av sitt boende. De öppna fantastiska vyerna från de många stora terrasserna i soligt läge ger ett lugn och välbehag. Inredd med utvalda material som italiensk marmor, charmiga pelare och fina trädörrar med vackra detaljer samt öppen spis. Ett hus med mycket charm och hjärta att njuta av och med gott om plats för sällskap av familj och vänner. Välkommen!

Denna luftiga och pampiga villa i rustik stil i La Quintas höjder välkomnar den som vill njuta av sitt boende. De öppna fantastiska vyerna från de många stora terrasserna i soligt läge ger ett lugn och välbehag. Inredd med utvalda material som italiensk marmor, charmiga pelare och fina trädörrar med vackra detaljer samt öppen spis. Ett hus med mycket charm och hjärta att njuta av och med gott om plats för sällskap av familj och vänner. Välkommen!

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Rumsbeskrivning
Vardagsrum (Entréplan)
Luftigt vardagsrum med högt i tak och träbjälkar. Vackra pelare och golv i italiensk marmor. Öppen spis och stora skjutdörrar ut till terass och trädgård med pool. Vardagsrummet ligger intill köket med en vägg som kan tas bort fall man önskar öppen planlösning.
Kök (Entréplan)
Kök i charmig rustik stil med modern kyl och frys, ugn, spishäll, spisfläkt och diskmaskin.
Sovrum
Samtliga tre sovrum är rymliga och har egna badrum. Gott om förvaringsplats med inbyggda garderober med rustika trädörrar och fina detaljer. De två sovrummen på ovanvåningen ligger separata från varandra i varsin ände av våningen och med vackra träbjälkar och generös takhöjd.
Badrum/ gästtoaeltt
Alla tre badrum och gästtoaletten är i vacker italiensk marmor och fina trädetaljer.
Källare (Källare)
Stor källare som kan inredas till bostad och med egen utgång till trädgården. Ett mindre rum och ett stort rymligt och med fönster mot trädgården. En toalett och garage för två bilar.
Beskrivning av samtliga rum
På bottenplan genom en pampig rustik entrédörr välkomnas man av ett stort luftigt vardagsrum med högt i tak och träbjälkar. Öppen spis och skjutdörrar ut till terass och trädgård och med vackra pelare och golv i italiensk marmor. Vardagsrummet ligger intill köket som är i bra skick och med en vägg emellan som går att ta bort om man önskar en öppen planlösning. Vi finner även ett av sovrummen på bottenplan med egen utgång till terassen samt eget badrum. En gästtoalett finns även på detta plan. En vacker trappa tar oss upp till ovanvåningen där de övriga två sovrummen befinner sig i varsin ände med egna badrum och vars stor terass med öppna fantastiska vyer. Rummen har fina träbjälkar och gedigna rustika vackra trädörrar. Gott om förvaringsplats i samtliga sovrum och badrum i påkostad italiensk marmor.
Fakta
Beskrivning
Boarea
300 kvm
Totalareal
812 kvm
Rum
3 sovrum
Byggnadssätt
Byggnadsår
2004
Tomt/Servitut
Tomtarea
812 kvm
Ekonomi
Fastighetsskatt (IBI)
976 EUR/år
Sophämtning (Basura)
18 EUR/år
Sammanlagd driftskostnad
994 EUR/år
Upplåtelseform
Äganderätt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området

Bergsbyn Benahavís

Angränsande till Marbella kommun ligger Benahavís, den eftertraktade och centralt belägna byn och tillika Málagaprovinsens rikaste kommun.

Fördelar med området

Barnvänligt Parker/Grönområden Restaurangtätt Restauranger Sport och friluftsliv Landsbygd Hundvänligt Golf Motionsspår Spa Bussar Cykelstigar (mtb)

Nöje

Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Tack vare sitt centrala och kustnära läge nära Marbella, har kommunen blivit en av de mest populära efter hela Costa del Sol. Bergsbyn är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger och här finns även en väl ansedd restaurangskola. I byn finns små trevliga butiker och lokalt hantverk.

Fritid

Floden Guadalmina sträcker sig längs med vägen upp till byn och här kan man göra flodvandringar och hoppa från klippor vilket har blivit en väldigt populär aktivitet för familjer och organiserade grupper. I inledningen och avslutningen av vandringen finns en naturliga "pooler" i berget med kallt vatten från bergen.

Kommunikation

Benahavís är en till ytan stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, La Heredía, El Madroñal, Los Arqueros, La Alquería, Marbella Club Hills och La Quinta. Benahavís ligger nära till det mesta och det är 7 km och drygt 10 minuter från kusten.

Familjeliv

Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Staden har en välrenommerad publik skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser. Det finns stora lekplatser och många vandringsleder i bergen runt omkring.

Använd kartan
X
Platser
  • Taberna del Alabardero Hotel
   872 m
  • Restaurante El Gamonal
   1,01 km
  • Restaurante AlmaZen
   1,06 km
  • All in 1 Café Restaurante
   1,07 km
  • Prado Halcones
   1,09 km
  • Los Naranjos Golf Club
   1,24 km
  • Aulafic
   1,46 km
  • Instituto de Educación Secundaria Puerta del Mar
   1,47 km
  • Vivero de Empresas Cámara de Comercio
   1,59 km
  • Escuela de Artistas María Cambas
   1,71 km
  • Supercor Express Montehalcones
   1,12 km
  • Attent Holandes - San Pedro
   1,38 km
  • P A R K Delicatessen S L
   1,43 km
  • Leo Foods Wholesale & Retail International Food
   1,55 km
  • San Pedro (Malaga)
   3,19 km
  • Málaga Shuttle
   3,3 km
  • Autobuses Publicitarios Costa del Sol
   4,15 km
  • Urb. Marina de Puente Romano
   6,08 km
Avstånd
 • Grönområde
  3,25 km
  14 min
  27 min
  1 tim 20 min
 • Flygplats
  4,7 mil
  49 min
  -
  -
 • Lokalt centrum
  4,8 km
  16 min
  49 min
  -
 • Hållplats - San Pedro (Malaga)
  3,19 km
  8 min
  14 min
  46 min
 • Hav
  3,9 km
  10 min
  16 min
  59 min

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren