La Fuente del Paraiso / El Paraiso / Estepona / Spanien

Slutpris
100 000 €
Referensnummer
252 813
Boarea
62 kvm
Avgift
130 EUR/mån
Sovrum
1 Sovrum
Våning
1 av 2
Såld
2016-01-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på La Fuente del Paraiso såldes av oss 2016-01-15. Se alla våra försäljningar i Estepona

Om du går i säljtankar och bor i närheten av El Paraiso är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och trevlig lägenhet i populära La Fuente del Paraiso i stadsdelen El Pilar.

Denna lägenhet om ett sovrum har ett högt och fritt läge i området med terrass i söder och balkong i norr. Öppet barkök mot ljust och rymligt vardagsrum med utgång till en terrass där du kan njuta av en välsmakande måltid i solen. Planlösning varierar från lägenhet till lägenhet och alla har sin egen charm. Projekt med hög kvalitetsnivå leddes av ett svenska byggare.

I närområdet finns ett litet centrum med läkare, tandläkare, bank, apotek, butiker och många restauranger och barer. Du har promenadavstånd till stranden och och bara några minuters bilfärd till San Pedro, Estepona och Puerto Banús. Ett trivsamt och bekvämt boende till låg kostnad. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.