The Island / Estepona / Spanien / Nyproduktion

Pris
850 000 €
Boarea/biarea
190/125 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
296 227

The Island är ett unikt projekt som ligger i den mest exklusiva delen av Esteponas västra utkanter. Här byggs 50 toppmoderna radhus med havsutsikt och syd, sydöst eller sydväst orientering, väl isolerat från andra närliggande bostadsområden och är omgiven av skyddad tallskog och grönområden.
Bostäderna är exklusivt utformade lyxradhus med tre, fyra och fem sovrum, från 319 till 449 kvadratmeter inklusive källare, terrass och solarium.
Att maximera naturligt ljusinsläpp har varit av yttersta vikt, med stora fönsterpartier och minimiprofiler (bara två- centimeter aluminiumramar). Den öppna designen kompletteras med stora golvplattor i keramik. De öppna köken är topputrustade med Siemens eller liknande hushållsapparater.
Varje hus har en privat takterrass med jacuzzi, pergola, keramik och konstgräs-däck, grillplats, och sitt eget garage med entré till huset genom en rymlig tvättstuga/servicerum, kommunala parkeringsplatser kommer finnas till förfogande för gäster. Bostäderna har även öppen spis, golvvärme (vattenburen i hela bostaden och elektrisk i badrum), varm och kall luftkonditionering, inbyggda garderober, plus de senaste av domotic-system. Andra viktiga egenskaper inkluderar tjocka, höga dörrar, automatisk dörr till varje garage, säkerhetsdörrar, integritet och säkerhets-jalusier och tvåglasfönster. Gemensamma faciliteter med stort poolområde med tropisk design, barnpool och uppvärmda pooler inomhus, samt ett spa med ett fullt utrustat gym, omklädningsrum, badrum, bastu och turkiskt bad.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 17 bilder
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  190 kvm
 • Biarea
  125 kvm
 • Rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2018
 • Värme och ventilationsanl.
  Varm och kall luftkonditionering.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. ADSL och fiber finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Estepona (65.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Genuin spansk atmosfär finns här blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker. En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen. Området väster om San Pedro de Alcántara och Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier