The Edge / Estepona / Spanien / Nyproduktion

Toppmodern nyproduktion på stranden!

The Edge
Accepterat pris
1 196 000 €
Boarea/biarea
135,5/65,6 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Referensnummer
299 225

The Edge är ett magnifikt lyxprojekt precis vid stranden några minuter från Estepona och Sotogrande. Noggrant utformat för att erbjuda maximal komfort, avslappning och lyx, med 24 timmars bevakning, 3 infinity-pooler och Paddle tennis.

Ett projekt på nästan 10.000 kvm i en unik miljö, där 68 lägenheter och exklusiva takvåningar samt 2 unika och magnifika villor byggs med de bästa materialen och ytbehandlingar. Utformat efter de oslagbara möjligheterna som finns hos den plats där det ligger, och anpassat för de personer som kommer att leva i det. Stora grönområden, stora pooler och fantastisk design.

Byggnaderna, med dess enkla former, har fint dragna kurvor. Dessutom utvecklas en spaavdelning och gym där kan du ta hand om din kropp och ditt sinne. Magnifik utsikt över soluppgång och solnedgång året runt från byggnadens terrasser och uteplatser. Naturliga miljöer, stora utrymmen, ädla och moderna material, allt inuti har utformats med största omsorg för att göra varje bostad till ett hem. Genom sina stora glasfönster kommer du att ha en ständig tillgång till ljuset, Medelhavet, stranden, horisonten och utsikt så långt ögat kan nå.

Lägenheterna har olika storlekar och planlösningar, 2, 3 och 4 sovrum och även med egen trädgård för de som ligger på markplan. Takvåningar med 3 och 4 sovrum, har stor terrass med fantastisk utsikt över havet och med egen pool.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 11 bilder
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  135,5 kvm
 • Biarea
  65.6 kvm
 • Rum
 • Våning
  1 av 3
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2019
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. ADSL och fiber finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
  Garage: Ingår i avgiften.
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Estepona (65.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Genuin spansk atmosfär finns här blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker.

  En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen.

  Området väster om San Pedro de Alcántara och Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier