Arboleda Villas / Atalaya / Estepona / Spanien / Nyproduktion

Nyproducerade moderna lyxvillor

Pris
745 000 €
Boarea/biarea
167/187 kvm
Tomtarea
600 kvm
Totalareal
581 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
300 563

I det exklusiva villaområdet i Atalaya växer en ny liten oas fram som kommer att bestå av 18 st moderna, spatiösa och snyggt designade villor. Projektet byggs av ett prisbelönt team som har ambitionen att bygga hus som kombinerar värme och ljus i materialval och utformning där det ska vara en fröjd att bo.

Husen kommer att vara av högsta kvalitet och byggda med stor omtanke. De sociala ytorna som vardagsrum, kök, terrass och trädgård går i ett tack vare en öppen planlösning, golv-till-tak-fönsterpartier och materialval som smälter samman. Frodigt botanisk trädgård med klassisk spansk stil med insynsskyddande vegetation. Kök som levereras från Siematic, genomgående golvvärme och saltvattenpool är några andra anledningar till dessa hus excellens. Förutom att husen är arkitektoniskt iögonfallande så är det också smarta och praktiska med gott om förvaringsutrymmen och andra lösningar som ska göra båda göra vardagen och högtider okomplicerade.

Området är beläget mellan Marbella och Estepona med ca 10 minuters bilresa till vardera stad. Ca 5 min från den världsberömda hamnen Puerto Banus. Upp till den pittoreska bergsbyn Benahavis, som är känd för sin gastronomi och fina vandringsleder, är det ca 10 minuter. Närområdet är ett typiskt Andalusiskt villaområde med gott om vegetation och fin arkitektur och i närheten finns restauranger, butiker och all tänkbar service.

För dig som söker ett boende utöver det vanliga!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 25 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
VILLA SEMILLA
VILLA SEMILLA
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  167 kvm
 • Biarea
  187 kvm
 • Rum
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp
  Villa
 • Byggnadsår
  2018
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  600 kvm
 • Beskrivning, tomt
  Tomtarea från 553 kvm - 758 kvm
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Småhus
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier