Belaire / New Golden Mile / Estepona / Spanien / Nyproduktion

Pris
319 000 €
Boarea/biarea
105,9/39 kvm
Sovrum
3 sovrum
Referensnummer
314 142

Belaire är ett nyproduktionsprojekt som består av 63 moderna 2, 3 och 4 sovrum och takvåningar. Komplexet är både modernt och elegant. Området är helt gated med privat pool och anlagda trädgårdar samt garage och förråd.

Området byggs på New Golden Mile, bara 550 meter från stranden, och ligger med gångavstånd till alla bekvämligheter, restauranger, 3 kända stormarknader, apotek, affärer och mycket mer.

Lägenheterna är utformade för att bäst utnyttja det naturliga ljuset, binda samman yttre och inre utrymmen genom stora glaspartier mot terrassen vilket ger en konstant känsla av frihet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en social och välbekant atmosfär. Urvalet av material har studerats noggrant för att säkerställa den mest bekväma kvaliteten på levande.

Bilder
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  105,9 kvm
 • Biarea
  39 kvm
 • Rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Estepona (65.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Genuin spansk atmosfär finns här blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker.

  En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen.

  Området väster om San Pedro de Alcántara mot Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Följ oss i sociala medier