Oasis 17 / New Golden Mile / Estepona / Spanien / Nyproduktion

Pris
698 500 €
Boarea/biarea
206/100 kvm
Tomtarea
844 kvm
Sovrum
3 sovrum
Referensnummer
317 312

Oasis 17 är en oas av lugn och ro i ett fantastiskt läge nära La Resina Golf Club på New Golden Mile.

Detta projekt med 17 moderna villor har utformats för att erbjuda ett modernt funktionellt hem med stora öppna planlösningar som förbinder det bästa av inre och yttre vardagsrum med hjälp av stora fönster, natursten och material av högsta kvalitet.

Tillval av källare och solarium är valfritt så att husägare kan lägga till ytterligare ett sovrum och personifiera källaren för att passa deras individuella behov.

Denna unika utveckling av bara 17 villor kompletteras av ett familjemedlemskap i La Resina Golf Club.

Mycket tanke och noggranna detaljer har gått in i designen för att skapa en bekväm villa med goda kvalitetsspecifikationer som erbjuder ett utmärkt livsstilsval för dem som letar efter ett nytt hem genom att kombinera rena arkitektoniska linjer och rymliga vardagsrum avsedda för en livstil vid Medelhavet.

Kvalitetsmaterial har använts överallt och detta är synligt i valet av vackra öppna italienska kök med topputrustning samt de eleganta badrummen utrustade med stora duschar och fristående bad, trägolv i sovrummen och golvplattor i porslin i övriga utrymmen är bara några av höjdpunkterna som erbjuds inom denna boutiqueutveckling.

Bilder
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Vardagsrum (Entréplan)
  Stort och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord med skjutdörrar ut mot terrassen och poolen.
 • Kök (Entréplan)
  Modernt kök med öppen planlösning ut mot vardagsrummet.
 • Terrass (Entréplan)
  Rymlig terrass med plats för både lounge möbler, solstolar och matbord.
 • Sovrum (Ovanvåning)
  3 sovrum varav ett av sovrummen är master bedroom med en-suite.
 • Badrum
  2 badrum på ovanvåningen och 1 gäst toalett på entre plan.
 • Terrass (Ovanvåning)
  Rymlig terrass som alla sovrum på ovanvåningen har access till.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  206 kvm
 • Biarea
  100 kvm
 • Rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2019
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  844 kvm
Ekonomi
 • Typkod
  220 Småhusenhet, bebyggd
 • Upplåtelseform
  Småhus
Området
 • Estepona (70.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Genuin spansk atmosfär finns här blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker.

  En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen.

  Området väster om San Pedro de Alcántara mot Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Följ oss i sociala medier