Darya / Estepona / Spanien / Nyproduktion

Pris
280 000 €
Boarea/biarea
106,1/34,1 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Referensnummer
321 899

Darya Estepona är ett unikt projekt i första linjen på strandpromenaden bestående av 36 exklusiva bostäder med rymliga terrasser. Här erbjuds chansen att leva den "urbana livsstilen" i enastående miljö. Den breda strandpromenaden ligger precis framför och runt hörnet ligger mysiga gamla stan med liv och rörelse året runt.

Alla bostäder byggs för att uppfylla mycket höga krav på ljus, design, rymd och materialval. Generös takhöjd, stora glaspartier, trägolv i sovrum och fina terrasser med utsikt över strandpromenaden, medelhavet, Gibraltar och Afrika.

På taket byggs ett gym och poolområde med panoramautsikt. Ett fantastiskt läge mitt inne i stan, välkommen!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 14 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  106,1 kvm
 • Biarea
  34.1 kvm
 • Rum
 • Våning
  1 av 6
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Estepona (65.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Genuin spansk atmosfär finns här blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker.

  En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen.

  Området väster om San Pedro de Alcántara mot Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier
  }