Belfry Nordic Collection / New Golden Mile / Estepona / Spanien / Nyproduktion

Fantastiska villor med nordisk design

Pris
990 000 €
Boarea/biarea
351,5/307 kvm
Tomtarea
630,1 kvm
Totalareal
630 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Referensnummer
332 250

BELFRY är ett projekt där 10 moderna lyxvillor byggs i ett fantastiskt läge i hjärtat av New Golden Mile.
Naturligt ljus är viktigt, därför används stora golv till tak-fönster och dörrar samt öppen planlösning för att dra full nytta av naturligt ljus och därigenom sammankoppla inre och yttre utrymmen.

Användningen av naturmaterial och ljust färgade interiörer - väggar, golv, tak maximerar känslan av att vara ett med naturen genom att skapa varma utrymmen och en välkomnande atmosfär som är både funktionell och bekväm.

Avantgarde-arkitekturen är en blandning av den traditionella vita medelhavsfärgen och samspelet mellan fasadernas olika volymer genom kombinationen av rena linjer och användning av naturmaterial för att skapa en mycket unik stil.
Köket är av den senaste designen och är rymligt med en central köksö med högkvalitativa vitvaror från Siemens.

Denna del av kusten är känt för sitt urval av populära golfbanor, bland annat Los Flamingos Golf Club, Atalaya Golf & Country Club, El Paraíso Golf, Marbella Club Golf Resort och Guadalmina Golf.
Här finns även gott om fritidsanläggningar och detta område av kusten är hem för många lyxhotell, spa, strandklubbar och marinor. Puerto Banus och Marbella ger en mängd olika val för både shopping, fina restauranger, sport, rekreation, friskvård och underhållning för hela familjen.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 12 bilder
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  351,5 kvm
 • Biarea
  307 kvm
 • Rum
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  630,1 kvm
Ekonomi
 • Typkod
  220 Småhusenhet, bebyggd
 • Upplåtelseform
  Småhus
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Estepona (70.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Genuin spansk atmosfär finns här blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker.

  En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen.

  Området väster om San Pedro de Alcántara mot Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier