Mirador de Estepona Golf / Estepona Golf / Estepona / Spanien / Nyproduktion

Pris
232 000 €
Boarea/biarea
72,6/25,9 kvm
Avgift
180 EUR/mån
Sovrum
2 Sovrum
Våning
Markplan (Hiss finns)
Referensnummer
338 638

Med fantastiskt läge i Estepona byggs nu Mirador de Estepona Golf, en urbanisation bestående av 54 moderna lägenheter i ett av de trevligaste områdena intill Estepona Golf.
Här kombineras en modern och stilren design i en naturlig miljö med fantastisk utsikt över landskapet och havet.
Varje lägenhet byggs med material av högsta kvalitet och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger rymliga sociala ytor och stora skjutdörrar i glas bidrar till naturligt ljusinsläpp.
I de gemensamma områdena kommer du kunna njuta av en stor pool för vuxna och en mindre för barn, trädgårdar med tropisk landskapsarkitektur, upplysta gångvägar och garage med förinstallation av laddningsplatser för elfordon.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 10 bilder
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  72,6 kvm
 • Biarea
  25.9 kvm
 • Rum
 • Våning
  Markplan
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2020
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Bredband via fiber finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån. Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
Ekonomi
 • Avgift
  180 EUR/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Estepona (70.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Genuin spansk atmosfär finns här blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker.

  En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen.

  Området väster om San Pedro de Alcántara och Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier