Los Olivos del Paraíso / El Paraiso / Estepona / Spanien / Nyproduktion

Pris
1 311 600 €
Boarea/biarea
386/145 kvm
Tomtarea
950 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Referensnummer
341 666

Los Olivos del Paraiso är ett projekt med moderna villor i hjärtat av El Paraiso, ett etablerat bostadsområde mellan Marbella och Estepona, bara några minuter från San Pedro Alcántara, Puerto Banus och stranden. Ett perfekt alternativ för dem som letar efter ett modernt funktionellt boende nära alla bekvämligheter och golfbanor. Lyx och komfort till ett bra pris i hjärtat av Costa del Sol.
Designat av den berömda arkitekten Pedro Iraburu Elizalde och utvecklad av Grupo Vasari, en av Marbells ledande utvecklare.
Högkvalitativa byggnader, rymliga interiörer och fantastiska trädgårdar vilket representerar ett modernt effektivt boende.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 23 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  386 kvm
 • Biarea
  145 kvm
 • Rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2018
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  950 kvm
Ekonomi
 • Typkod
  220 Småhusenhet, bebyggd
 • Upplåtelseform
  Småhus
Området
 • Estepona (70.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Genuin spansk atmosfär finns här blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker.

  En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen.

  Området väster om San Pedro de Alcántara och Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier
  }