Behållare Behållare

Estepona, Spanien
Mar y Monte, Monte Biarritz

Referensnummer
371 055
Boarea/biarea
119/50 kvm
Driftkostnad
1 863 EUR/år
Sovrum
3 Sovrum

Renoverat radhus i 2 plan mellan San Pedro Alcántara och Estepona i det populära området Mar y Monte.

På entréplan finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis och ett fullt utrustat kök med separat tvättstuga. På övervåningen finns tre sovrum och ett badrum med badkar.
Området har mycket välskötta trädgårdar och två gemensamma pooler, varav en barnpool. Huset ligger i ett lugnt bostadsområde med lekplats för barn och nära till havet, golfbanor, affärer, restauranger, busslinjer och skolor. Kort sagt är det en idealisk bostad för en barnfamilj. Välkommen!

Renoverat radhus i 2 plan mellan San Pedro Alcántara och Estepona i det populära området Mar y Monte.

På entréplan finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis och ett fullt utrustat kök med separat tvättstuga. På övervåningen finns tre sovrum och ett badrum med badkar.
Området har mycket välskötta trädgårdar och två gemensamma pooler, varav en barnpool. Huset ligger i ett lugnt bostadsområde med lekplats för barn och nära till havet, golfbanor, affärer, restauranger, busslinjer och skolor. Kort sagt är det en idealisk bostad för en barnfamilj. Välkommen!

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Rumsbeskrivning
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med öppenspis och gott om plats för soffgrupp och matbord.
Kök
Öppet kök med gott om förvaring och all maskinell utrustning. Separat tvättstuga.
Sovrum
Tre sovrum varav ett lite mindre och de andra med utrymme för dubbelsäng.
Badrum
Kaklat badrum med badkar.
Uteplats
Framför huset finns en uteplats med utrymme för matgrupp eller solstolar.
Fakta
Beskrivning
Boarea
119 kvm
Biarea
50 kvm
Rum
3 sovrum
Byggnadssätt
Byggnadsår
1981
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Sammanställning
Energideklaration är utförd
Datum: 2018-09-29
Ekonomi
Basura sophämtning
120 EUR/år
IBI
363 EUR/år
Comunidad avgift
1380 EUR/år
Sammanlagd driftskostnad
1863 EUR/år
Upplåtelseform
Äganderätt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
Al oeste de Estepona y justo en la frontera de la provincia de Cádiz, se encuentra esta diversa comunidad de 15.000 habitantes.

El municipio de Manilva cuenta con varios núcleos de población. Sabinillas con el Puerto de la Duquesa son los más importantes desde el punto de vista turístico.
Junto a sus playas y su puerto deportivo, Manilva ofrece al turista un interesante patrimonio histórico y cultural.

Al este se encuentra el municipio de Estepona, tradicional puerto pesquero convertido en ciudad turística, y al norte el de Casares, pueblo blanco andaluz incrustado en la montaña ofreciendo un espectacular paisaje.
Toda el área está dominada por el Pico de los Reales, de 1452 metros de altura desde el cual se puede disfrutar de una excelente panorámica de la zona.

Entre las cosas que puedes ver en Manilva están su Castillo de La Duquesa, la iglesia parroquial de Santa Ana, la iglesia de San Luis de Sabinilla y los restos arqueológicos expuestos en el Museo Arqueológico Municipal.

Disfrutar de sus playas, practicar deportes al aire libre y deleitarte con la gastronomía andaluza en sus bares, restaurantes y chiringuitos son algunas de las cosas que te recomendamos hacer en Manilva. También ir de compras en Manilva es otra de las cosas divertidas que puedes hacer. Los mercados y mercadillos son una opción muy atractiva, sobre todo en verano. 
Y por último, pero no menos importante sus fiestas, de las cuáles le aconsejamos algunas como el Carnaval, la Noche de San Juan, que trata de la tradicional quema en las playas de San Luis de Sabinilla y la fiesta de la Vendimia, que se celebra en el primer fin de semana de septiembre y destaca por la pisa de la uva, para así obtener el primer vino mosto del año.
Området

Estepona stad

Estepona (65.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Gamla stan i Estepona av många ansedd som en av de vackraste på Costa del Sol. Med den typiska andalusiska arkitekturen, karaktären och gågatorna gör det värt ett besök. Den långa fina strandpromenader, populära båthamnen med dess utbud av restauranger/barer är en av anledningarna till att Estepona idag är så populärt som det är.

Fördelar med området

Barnvänligt Gym Badstrand Barer Parker/Grönområden Hundvänligt Golf Bussar Restauranger Båthamn

Nöje

Estepona har en genuin spansk atmosfär blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker.

En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen.

Fritid

Området erbjuder inte bara hög aktivitet utan även en aktiv livsstil. Med padel- och tennisklubbar, golfbanor, gym, långa strandpromenaden och mycket mycket mer gör Estepona till en stad även för den mest aktiva.

Kommunikation och shopping

Området väster om San Pedro de Alcántara och Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.

Familjeliv

I närområdet finns flera dagis och skolor, lekparker för såväl den minsta som de lite större. Den kilometerlånga stranden med aktiviteter för alla åldrar. Ett underbart område för den som vill flytta ner med hela familjen.

Använd kartan
X
Platser
  • Chez Alexandre
   346 m
  • Mamenbea
   358 m
  • Asador Atalaya
   464 m
  • Sushi Taxi
   473 m
  • Alexandre Restaurant
   475 m
  • Centro Privado De Educación Infantil Zagal
   216 m
  • Habla Español Estepona
   459 m
  • Joy Playschool
   468 m
  • Anahata Heart Yoga Studio
   746 m
  • C.e.I.P. Isdabe del Mar
   802 m
  • Repsol SuperCOR Stop&Go La Superestación
   95 m
  • Super Cor Stop & Go
   104 m
  • SuperSol supermercados
   621 m
  • Aldi
   671 m
  • Ariola
   687 m
  • Autobuses Publicitarios Costa del Sol
   651 m
  • San Pedro (Malaga)
   2,2 km
  • Málaga Shuttle
   4,58 km
Avstånd
 • Grönområde
  1,19 km
  8 min
  6 min
  21 min
 • Flygplats
  5 mil
  51 min
  -
  -
 • Lokalt centrum
  1,14 km
  3 min
  4 min
  20 min
 • Hållplats - Autobuses Publicitarios Costa del Sol
  651 m
  9 min
  10 min
  23 min
 • Hav
  1,28 km
  9 min
  5 min
  19 min

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren