Calle La Era
Calle La Era
Paco Aguilar Fernández, ansvarig mäklare i Malaga
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Paco Aguilar Fernández

Ansvarig mäklare

Till salu

Calle La Era

Utgångspris

1 350 000 €


Utgångspris

1 350 000 €



Málaga Este— Málaga— Spanien

Calle La Era


Till salu
Utgångspris
1 350 000 €

Málaga Este— Málaga— Spanien

Lyxig villa i prestigefylld urbanisering

Välkommen till denna magnifika villa belägen i en av de mest prestigefyllda urbaniseringarna i Malaga East. Här kan du njuta av ett lugnt och tryggt område med alla bekvämligheter inom räckhåll. Skolor, shoppingområden, stormarknader och apotek finns bara en stenkast bort, och med en busshållplats inom bekvämt gångavstånd är det enkelt att ta sig runt i området. Dessutom är stranden bara 1 km bort och du har snabb och enkel tillgång till motorvägen på bara 3 minuter.

Denna fantastiska fastighet erbjuder generösa 229 kvadratmeter boarea på en tomt om 823 kvadratmeter. En integrerad renovering genomfördes 2023 för att säkerställa att huset är helt i toppskick. Villan sträcker sig över två våningar och har en optimal orientering med fyra vindar som ger rikligt med ljus och frisk luft.

Bostaden erbjuder en välkomnande entréhall som leder till olika rum. Framför dig finner du ett vardagsrum i två nivåer, komplett med en öppen spis och direkt tillgång till en trevlig uteplats och den underbara trädgården med en privat pool. Till vänster finns en toalett och till höger hittar du ett sovrum med utgång till trädgården - perfekt för gäster eller som ett flexibelt utrymme.

Ett stort kök med utgång till fastighetens utekök, poolområdet, charmig 1800-tals fontän, och en tvättstuga för maximal bekvämlighet.

På övervåningen hittar du de övriga sovrummen och ett kontor. Det stora sovrummet är utrustat med två rymliga garderober, ett eget badrum och direkt tillgång till terrassen. Husets carport har plats för en bil och det finns även en utomhusparkering samt ett förråd för extra förvaring. Fastigheten har även en separat sovrum med egen ingång i anslutning till köksentrén. Perfekt för den som önskar ett extra sovrum för exempelvis vänner som kommer på besök.

Miss inte chansen att se denna fantastiska villa! Kontakta oss idag för att boka en visning.

Denna villa är verkligen en unik möjlighet som du inte vill missa!


Referensnummer
583 735
Utgångspris
1 350 000 €
Boarea
229 kvm
Tomtarea
823 kvm
Konstruerad yta
270 kvm
Sovrum
5 Sovrum

Mäklarhuset Malaga

Kontakta Paco för mer information kring Calle La Era Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg


El Limonar
Màlaga este

El Limonar

El Limonar
Màlaga este

El Limonar

Màlaga este

El Limonar

El Limonar
Màlaga este

El Limonar




Rumsbeskrivning

01
Hall (1)

Välkommen in i denna magnifika villa genom den rymliga entréhallen som leder till de olika rummen. En elegant och välkomnande atmosfär möter dig medan du beundrar det vackra golvet och de höga taken. Perfekt för att ta emot gäster och ge en första imponerande inblick i detta exklusiva hem.


02
Kök (1)

Detta magnifika rymliga kök är en dröm för alla matlagningsentusiaster. Köket behöver en renoveras men dess yta skapar möjlighet för kök i absolut toppklass. Med direktutgång till poolområdet, den charmiga 1800-talsfontän är det perfekt hus för underhållning och stora sällskap. Ljusa ytor, möjlighet till god förvaring gör detta kök till en funktionell och elegant plats att laga mat och umgås i.


03
Vardagsrum (1)

Detta magnifika vardagsrum, beläget på två nivåer, erbjuder en luftig och inbjudande atmosfär. Med en öppen spis, ljusa väggar, stora fönsterpartier samt utgång till fastighetens trevliga uteplats och trädgård är det perfekt för avkoppling och underhållning.


04
Sovrum (1 & 2)

På första våningen hittar du dels ett sovrum inne i huset, stort och ljust med gott om plats för dubbelsäng och garderober samt även ett sovrum med privat ingång från poolområdet. Även detta sovrum rymligt nog för att installera garderober och dubbelsäng.

På andra våningen hittar du de tre återstående sovrummen samt ett litet extrarum perfekt som walk-in- Closet, kontor eller för den minsta i familjen. Samtliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt platsbyggda garderober. Master bedroom är stort och luftigt, generösa inbyggda garderober, ett eget badrum och en terrass med tillgång till frisk luft och avkoppling och sol större delen av dagen.


05
Badrum (1 & 2)

Totalt rymmer fastigheten 2 badrum samt en gäst-wc. Stilfullt inredda med moderna bekvämligheter och erbjuder en avkopplande atmosfär. Gäst-wc i direkt anslutning till entrén på nedre plan.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

229 kvm

Tomtarea

823 kvm

Konstruerad yta

270 kvm

Rum

5 sovrum

Fastighetsbeteckning

5263104UF7656S0001HA


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

1982


03
Energideklaration
Sammanställning

Energideklaration pågår


04
Bilplats/Övriga byggnader
Bilplats/Garage

Carport:


05
Tomt/Servitut
Tomtarea

823 kvm


Ekonomi

01
Upplåtelseform

Äganderätt

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Området
Málaga Este  i málaga

Málaga Este

Malaga Este ligger på Malagas östkust och är känt för sin lugna och vänliga atmosfär, vilket gör det till ett utmärkt val för dem som söker ett avslappnat och bekvämt liv nära stranden.


01
Fördelar med området
Restauranger Barer Tryggt Lugnt Utegym Barnvänligt Bussar Fiske Växande område Cykelbanor Badstrand Liv i rörelse Parker/Grönområden Hundvänligt Sport och friluftsliv

02
Underhållning/Kultur

Boende i Malaga East kan njuta av ett brett utbud av underhållning och kulturella alternativ. Med flera fantastiska stränder, inklusive det exklusiva området, finns det också en mängd barnparker och grönområden för dem som tycker om en mer naturlig miljö. Dessutom finns det många restauranger som erbjuder utsökta lokala och internationella rätter.


03
Egenskaper

Området är mycket lugnt och säkert, vilket gör det till en idealisk plats för familjer och par som letar efter en plats att koppla av på. Det är ett mycket hundvänligt område och har många parker och grönområden för promenader och njutning av naturen. Det finns många områden där du kan hitta mountainbikevägar, perfekt för dem som gillar utomhussporter.


04
Kommunikation

Kollektivtrafiken är tillgänglig från området, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Det är också bekvämt beläget nära flygplatsen, vilket gör reselogistiken betydligt enklare.


05
Sport/Fritid

Invånarna i Malaga East kan njuta av ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter. Förutom stränderna finns det flera tennisbanor och andra idrottsanläggningar. Förutom de underhållningsalternativ som nämns ovan i punkt 1, finns populära utomhusaktiviteter i detta område, särskilt för dem som tycker om naturen.

Sammanfattningsvis är Malaga East ett mycket lugnt och säkert område, perfekt för dem som letar efter en plats att bo nära stranden i en lugn, aktiv och positiv miljö. Med en mängd fritidsalternativ och enkel tillgång till staden är det en perfekt plats att slå sig ner och kalla hem.


Använd kartan
X

Platser

Guisando Comida para Llevar

151 m


El Mesoncito Del Limonar

226 m


Tarai Restaurantes S L

228 m


Carnicería La Charolesa

370 m


La Cheesequería

446 m


Supermercados Dia

783 m


Instituto

9 m


Aprendo | Centro de Estudios de Primaria

151 m


IES Mayorazgo

333 m


Yoga Vita

350 m


Centro socioeducativo madre asunción

471 m


Autoservicio Mari y Jo

377 m


Supercor

425 m


Súper mercado mayorazgo

559 m


Supermercados Dia

783 m


Málaga-Centro-Alameda

2,99 km


Malaga C.a

3,01 km


Málaga María Zambrano

3,65 km


Estación de tren Victoria Kent

5,96 km


Estación de tren Los Prados

7,89 km


Era

42 m


La Espuela - Instituto

132 m


Sierra de Grazalema - Pinos del Limonar

240 m


El Mayorazgo - Avda. de las Caballerizas

356 m


Sierra de Grazalema- Sierra del Co

450 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Tågstation
    Málaga
    2,99 km
    14 min
    13 min
    54 min
  • Hållplats
    Era
    42 m
    1 min
    2 min
    5 min
  • Hav
    1,38 km
    12 min
    7 min
    19 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Paco!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.