Los Almendros / San Pedro / Marbella / Spanien

Slutpris
275 000 €
Driftkostnad
58 EUR/mån
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2019-04-10
Referensnummer
383 227
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Los Almendros såldes av oss 2019-04-10. Se alla våra försäljningar i Marbella

Om du går i säljtankar och bor i närheten av San Pedro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig lägenhet med två terrasser och perfekt läge mellan stad och strand invid nya Boulevarden.

Denna ljusa våning med 2 sovrum ligger centralt i mysiga San Pedro med gångavstånd till allt, restauranger, affärer och all tänkbar service. Genomgående hög standard på materialval och ytskikt. Vardagsrum med öppen spis och utgång till terrass i sydväst med fantastisk vidsträckt havsutsikt. Här finns plats för både för matbord och solstolar. Funktionellt arbetskök med utgång till terrass i nordost med bergsutsikt och utrymme för bord och stolar. Ett av sovrummen har också utgång till denna terrass.

Detta är en välskött föreningen med två poolområden, härliga grönytor och tillhörande garage i källaren. En kort promenad bort finns den nyrustade strandpromenaden och San Pedros gemytliga stadskärna precis runt hörnet. Ett boende att trivas i året runt, välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.