CaboRoyale / Cabopino / Mijas / Spanien / Nyproduktion

Pris
1 190 000 €
Boarea/biarea
200/125 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
344 165

CaboRoyale är ett fantastiskt projekt med nyproducerade lyxvillor mellan Mijas och Marbella. Området ligger intill en 18-håls golfbana och inom bekvämt gångavstånd till Cabopinos vackra gyllene strand och marina.
De 21 moderna villorna ligger i söderläge och gränsar till ett område med skyddad grönska. Samtliga villor har fantastisk utsikt över naturen och Medelhavet.

Villorna har en stilren design som gör det möjligt att fokusera på de viktigaste arkitektoniska elementen. Enkelheten i de öppna planlösningarna bidrar till att de inre ytorna är rymliga med ett överflöd av naturligt ljus.
Även källare byggs med höga kvaliteter där rummen är speciellt utformade för funktionalitet, för att anpassas till köparens individuella önskemål. Det finns också en integrerad parkeringsplats belägen i källaren av varje villa, med tillräckligt med utrymme för minst 2 bilar.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 16 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea:
  200 kvm
 • Biarea:
  125 kvm
 • Rum
Tomt/Servitut
 • Tomtarea:
  365,9 kvm
Ekonomi
 • Typkod:
  220 Småhusenhet, bebyggd
 • Upplåtelseform:
  Småhus
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Området tillhör Mijas kommun och ligger ungefär mitt emellan Fuengirola i öst och Marbella i väst.

  Det är cirka 900 meter till stranden, där finns barer, restauranger i den mysiga småbåtshamnen Cabopino. Bussar går med jämna mellanrum med hållplatser vid vägen A7. I närheten ligger Camping Cabopino som är öppet året runt.
  Klubbhuset till golfbanan Cabopino Golf Marbella liggerendast ett par minuter från urbanisationen, man har havsutsikt från terasserna och även utsikt över ett av banans hål.
  Fuengirola och Marbella har ett brett utbud av alla bekvämligheter, affärer, restauranger, barer. Populära köpcentrat La Cañada i Marbella och Centro Comercial Miramar i Fuengirola har i stort sett allt man kan behöva. båda har biografer och i Miramar har de även filmer med original språk med undertext på spanska. Kommunala tjänster såsom vårdcentraler, skolor, kulturhus och bibliotek mm finns både i Marbella och i Fuengirola.
Sponsrade länkar
Klicka här för att börja använda kartan
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier