Råbyvägen 34 / Kapellgärdsallén / Uppsala

Slutpris
3 620 000 kr
Referensnummer
130 589
Boarea
105 kvm
Avgift
5 318 kr/mån
Såld
2014-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råbyvägen 34 såldes av oss 2014-10-01.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdsallén är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ytterst väldisponerad 4:a med två balkonger varav en ligger mot innergården och den andra är inglasad, ett extra rum från vår till höst. Lägenheten erbjuder vardagsrum och kök i öppen planlösning, tre sovrum och två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Flytta in i en ny lägenhet där ingen annan har bott och tillträdet kan ske omgående.

Endast ca 200 meter från ditt nya hem ligger nyrustade Kapellgärdsparken med stora grönytor och roliga aktiviteter. Bra pendlarläge med ca 10 minuters promenad till Resecentrum och kort promenadavstånd till affärshuset Kvarnen med all tänkbar service.

Besök gärna Riksbyggens hemsida för mer information om bostäderna i Brf Jaktfalken: www.riksbyggen.se/jaktfalken

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.