Ulriksdal Villa Gröndal Västra

Ulriksdal Villa Gröndal Västra

Slutpris

8 500 000 kr


Ulriksdal— Solna

Ulriksdal Villa Gröndal Västra


Slutpris
8 500 000 kr

Ulriksdal— Solna

Med fem minuters promenad till tunnelbanan och ca fem kilometer från centrala Stockholm, i den kungliga nationalstadsparken i Ulriksdal ligger Villa Gröndal Västra, anno 1856.

Bostadshuset är vackert beläget på en parkliknande tomt om 6 200 m² med utsikt mot Edsvikens vatten. Önskas båtplats finns del i brygga i Edsviken.

Villa Gröndal med sina ca 249 m² erbjuder det bästa av två världar. Socialt och privat är fördelat på två olika våningsplan och modern komfort kombineras med de klassiska sekelskiftesdetaljerna.

Entréplanet erbjuder ett stort kök i öppen planlösning mot en ordentlig matplats. Vidare finns här bibliotek, vardagsrum med öppen spis, stor möblerbar inre hall, två ytterligare sällskapsrum som idag disponeras som sovrum samt helkaklat badrum med golvvärme. Gemensamt för samtliga rum är de fantastiska stavparkettgolven i kombination med stora fönster och väl tilltagen takhöjd. Känslan av ljus är ständigt närvarande.

På det övre planet återfinns den privata avdelningen. Helkalat badrum med golvvärme, allrum, två sovrum varav ett med egen balkong samt ett fantastiskt master bedroom med kakelugn och stora fönster mot Edsviken. Likt entréplan ligger här ett vackert stavparkettgolv i samtliga rum.

Nuvarande ägare har från 2009 och framåt genomfört stora renoveringar på bostadshuset så som installation av bergvärmeanläggning, installation av ny el, installation av ny VVS, installation av datauttag samt genomgående nya ytskikt i samtliga rum och badrum.

Välkommen till ett sant drömboende i unik och skyddad miljö i kungliga nationalstadsparken Ulriksdal intill Edsviken.


Referensnummer
157 091
Boarea/biarea
249/6 kvm
Driftkostnad
55 000 kr/år
Tomtarea
6 200 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-planshus
Såld
2014-06-13

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna villa på Ulriksdal Villa Gröndal Västra såldes av oss 2014-06-13.

Boka värdering

Guy Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.