Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt öster / Oskarsvägen 11 B

Smakfullt renoverad (2016) trea med eldningsbar kamin

Välkommen på öppen visning den 20 september kl 17:00!
Smakfullt renoverad (2016) 20-tals lägenhet i ett av Örebros populäraste områden. Mycket trevlig och genomtänkt planlösning med en privat del med två rymliga sovrum och badrum. Umgängesytorna, köket och vardagsrummet, ligger i anslutning till varandra. Tack vare att en del av en vägg har tagits ner skapas en öppenhet och ett mycket fint ljusinsläpp mellan rummen. I vardagsrummet finns en eldningsbar Jötul kamin (2016). Lägenheten har både fönster mot innergården och mot den lummiga allén på Oskarsvägen. Vån 3 av 4 gör att du hamnar precis i höjd med trädtopparna på allén utanför fönstret. Vackert bostadshus från 1929 med högt i tak och vackra spröjsade fönster. Gemensam innergård med plats för grillning mm. I föreningen har det utförts stambyte, byte av el, takbyte, omputsning och målning av fasad, målning av fönster och renovering av trapphus (åren 1987-2015). Här bor du endast några kvarter från stadens puls med shopping, restauranger, uteliv, biograf mm. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med sina stora grönytor, lekplatser, tennisbanor och vackra promenadstråk längs med Svartån och Wadköping. Där ligger även Stadsträdgården med växthus, café och restaurang. Inom gångavstånd finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, idrottshus och ishockeyhall. Där ligger även Eyrabadet med simhall och gym. 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset.

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt öster
Oskarsvägen 11 B
Slutpris: 2 550 000 kr
Boarea: 80 kvm
Avgift: 4 941 kr/mån
Driftkostnad: 250 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige