Sök Meny
Såld

Uppsala - Norby / Lugnvägen 12

Läget är helt enastående!

Unikt och idylliskt läge intill Hågadalen-Nåstens naturreservat! Här i den allra sydligaste delen av Norby är detta fina enplanshus med källare beläget. Den stora tomten ligger längst in i det lugna villaområdet och angränsar direkt mot det 17 kvadratkilometer stora naturreservatet. Närmast huset är det en vacker och välskött trädgårdstomt som i den bortre delen övergår i en skyddande naturtomt mot skogen. Mycket få villafastigheter förenar samma stadsnära läge med lika hög känsla av avskildhet och närhet till naturen.

Bostadens area är 125 m² på entréplan och 125 m² i källaren. Det vidbyggda garaget med förråd är på ca 33 m². Entréplanet har rymlig hall, stort vardagsrum, matsalsdel, arbetskök, tre sovrum, badrum och gäst-wc. Från matsalsdelen finns utgång till den drygt 30 m² stora altanen vilken till mer än hälften är inglasad och i vilken en kraftig vinraka växer med utbrett bladverk och rikligt med vindruvor. Källaren har gillestuga, flera förråd, tvättstuga, bastu, wc/duschrum, gästrum och ett allrum med groventré från garaget. Tomten är på hela 2150 m² och sträcker sig en bra bit in i skogen från kanten av den anlagda och vackra trädgården.

Fågelvägen är avståndet till Diamantens förskola ca 400 m, Malmaskolan (F-6) ca 850 m, Eriksbergsskolan (7-9) ca 2,2 km och Valsätraskolan (F-9) ca 1 km. Mindre än 1 km in mot centrum ligger Svamptorget med bla en välsorterad ICA-butik. Knappt 1½ km i sydlig riktning ligger Gottsunda centrum med mycket stort utbud av butiker och servicefunktioner. Skogsområdet intill huset är stort och har fina promenadstigar, elljusspår och vacker natur. Bortom skogsområdet breder den vackra Hågadalen ut sig med beteshagar och vandringsstråk. I dalgångens norra del finns den 3000 år gamla Hågahögen, i söder finns den höga klippan och fornborgen Predikstolen, väster om hela Hågadalen ligger den vidsträckta skogen Nåsten.

Mer information om skolor, naturområden mm går att få genom att klicka på markeringarna på drönarvyn nedan.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Norby
Lugnvägen 12
Slutpris: 6 125 000 kr
Boarea/biarea: 125/125 kvm
Driftkostnad: 42 089 kr/år
Tomtarea: 2 150 kvm
Rum: 6 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-09-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige