Värmövägen 4

Värmövägen 4

Slutpris

1 700 000 kr


Billeberga— Svalöv

Värmövägen 4


Slutpris
1 700 000 kr

Billeberga— Svalöv

Topprenoverad sekelskiftesvilla - Värmövägen 4

Välkommen till denna underbara, omsorgsfullt renoverade sekelskiftesvilla i toppskick. Belägen i hjärtat av Billeberga med bageri, restaurang och skola strax utanför dörren. Dessutom gångavstånd till tågstation och utmärkta pendlingsmöjligheter mot såväl Helsingborg (20min) som Lund (20min) och Malmö.

Hela den vitputsade villan som renoverats löpande mellan 2008-2013 andas hantverkstradition och vittnar om omsorg för detaljer och materialval. Här harmonierar gedigna och rustika material väl med husets tidstypiska karaktär och modern standard. Stora, ljusa rum med genomgående massivt trägolv, vitputsade väggar och underbara detaljer med härlig finish bidrar till att skapa något utöver det vanliga, ett unikt hus med känsla och personlighet. Öppna sociala utrymmen gränsar till den stora, härliga altanen som sträcker sig ut i den lummiga, omslutande trädgården med fruktträd och buskar. Underbart boende för den mindre familjen eller ett par som söker det lilla extra.

Välisolerat med låga driftskostnader och ett härligt inomhusklimat, varmt och ombonat på vintern och svalt på sommaren samt förberett för kamin på såväl entréplan som ovanvåning.

Gångavstånd till ICA, tågstation, skola samt bibliotek och avståndet till Landskrona är 12 km, Helsingborg 35 km och Lund 32 km.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
117/60 kvm
Driftkostnad
27 000 kr/år
Tomtarea
720 kvm
Rum
4 rum (0 sovrum)
Såld
2015-06-10

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Värmövägen såldes av oss 2015-06-10. Se alla våra försäljningar i Billeberga samt även på Värmövägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.