Mäklare i Landskrona

Rickard Lind

Rickard Lind

Rickard Lind

Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion

Kontor
Landskrona
Talar

Mäklare i Landskrona

Rickard Lind

Med dryga tio års erfarenhet som fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Landskrona har jag förmedlat ett stort antal villor och bostadsrätter med utmärkta resultat och nöjda kunder. Som infödd Landskronabo har jag en naturlig lokalkännedom som kombineras med ett genuint engagemang, lyhördhet för kundernas önskemål samt en ingående kunskap om marknaden och försäljningsprocessen.

Långsiktighet & Relationer

Nöjda kunder är signifikativt för Mäklarhuset vilket alla topplaceringar i SKI:s mätningar vittnar om där vi 2023 återigen placerade oss i topp. Min ambition är alltid att genom infriade förväntningar och långsiktiga relationer skapa nöjda och återkommande kunder som i sin tur kan rekommendera mig till sina vänner och bekanta.

Hur kan jag hjälpa dig?

Funderar du på att sälja nu eller lite längre fram, är nyfiken på vad din bostad är värd eller har andra frågor som rör dig och din bostad så är du varmt välkommen att kontakta mig så bokar vi ett möte!

Engagemang & Förberedelser

"Rickard var väldigt engagerad från start till mål och var väldigt noggrann. Han var även bra påläst inför vårt första möte vilket gav ett professionellt intryck." Säljare Skepparvägen 45 (omdöme från Hitta Mäklare)

Presentation & Resultat

"Snabb från första samtal till första möte. Bra fotografering samt dialog hur lägenheten skulle presenteras på bästa sätt. Som säljare fick man en bra bild av vikten att presentera bostadsrätten på bästa sätt vilket också ledde till budgivning över utgångspriset. Bra dialog även efter försäljning." Säljare på Kolonigatan 10A (omdöme från Hitta Mäklare)

Bemötande & Kompetens

"Positiv och kompetent på ett trevligt och bra sätt!" Säljare på Ulrikas väg 7 (omdöme från Hitta Mäklare)

HittaMäklare
4.9Mäklare & medarbetare


Jonny Svantesson

VD/Fastighetsmäklare
Certifierad Nyproduktion
Talar även engelska.

Anna Svantesson

Assistent / Kontorsansvarig
Talar även engelska.

Rickard Lind

Fastighetsmäklare
Certifierad Nyproduktion
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Landskrona Storgatan 29 261 31 Landskrona

Öppettider


Mån-fred 09:00-17:00.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.