Lupinvägen 35

Lupinvägen 35

Slutpris

2 550 000 kr


Häljarp— Landskrona

Lupinvägen 35


Slutpris
2 550 000 kr

Häljarp— Landskrona

Välhållet kedjehus med uterum & eget garage

Välhållet kedjehus på hörntomt i populära Häljarp som snarare upplevs som en fristående villa med eget garage och uterum. Trädgård i söderläge och på husets entrésida som vetter mot ett grönområde finns även där möjlighet till uteplats där kvällssolen kan avnjutas samtidigt som barnen leker på gräsmattan utanför.

Planlösningen fördelar sig på en entré med utrymme för klädavhängning och förvaring efter behov. Ett välhållet Ballingslövkök med matplats kan ganska enkelt öppnas upp och införlivas med vardagsrummet vilket snabbt resulterar i en lutigare, genomgående planlösning med ljusinsläpp från två håll. Dessutom en gästtoalett och groventré med tvättstuga som angränsar uterummet.

På ovanvåningen möts man av ett rymligt allrum som kompletteras av tre sovrum i skiftande storlek samt ett generöst tilltaget badrum med dusch.

Stor lekplats direkt i närheten och byns skolor inom kort, säkert promenadavstånd.

I Häljarp erbjuds såväl F-3 skola, Emiliaskolan som åk 4-9 på Sandåkerskolan. Närhet till motorväg, pågatåg samt buss gör det enkelt att ta sig till Helsingborg, Lund och Malmö. Det finns en välsorterad Ica-butik vid namn Häljarpshallen samt Häljarps pizzeria. I Häljarps utkant finns Öresunds golfbana med restaurang Clubhouse och ca 10 minuter bort med bil ligger Barsebäcks Golf & Country Club samt badplats vid Barsebäcks hamn. Större matbutiker i Landskrona och Landskrona centrum nås inom 5-10 minuter med bil.

Välkommen på visning!


Boarea
108 kvm
Driftkostnad
33 850 kr/år
Tomtarea
242 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-06-08

Mäklarhuset Landskrona

Denna kedjehus på Lupinvägen såldes av oss 2024-06-08. Se alla våra försäljningar i Häljarp samt även på Lupinvägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.