Rickard Lind - mäklare i Landskrona

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (84 omdömen)

Med flera års erfarenhet som fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Landskrona har jag hunnit förmedla ett stort antal villor och bostadsrätter med goda resultat och nöjda kunder. Ambitionen är att i varje affär försöka infria och överträffa kundernas förväntingar genom kombinationen av ett genuint engagemang, en lyhördhet för kundens önskemål och en ingående kunskap om marknaden.

Kundnöjdhet och smart marknadsföring

Kundnöjdhet är signifikativt för Mäklarhuset. Resultat sprungna ur marknadsledande och smartare marknadsföringstjänster, annonslösningar och sätt att exponera bostäder på som i slutändan ökar möjligheterna till högre slutpriser genom fler kunder på visningarna vilket i sin tur kan leda till fler och högre bud.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Rickard Lind, mäklare i Landskrona
Rickard Lind

Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion

Kontor: Landskrona
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.