Mäklare i Landskrona

Anna Lennervald Nilsson

Anna Lennervald Nilsson

Anna Lennervald Nilsson

Fastighetsmäklare

Kontor
Landskrona
Talar

Mäklare i Landskrona

Anna Lennervald Nilsson

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1995 och har varit verksam i Landskrona med omnejd under hela min karriär. Att vara fastighetsmäklare är ett fantastiskt jobb och jag brinner verkligen för mina uppdrag. Jag tar mig tid för mina kunder, oavsett om du är säljare eller köpare. Varje affär är unik, inspirerande och utvecklande. Välkommen att kontakta mig!

Hur kan jag hjälpa dig?

Funderar du på att sälja nu eller lite längre fram, är nyfiken på vad din bostad är värd eller har andra frågor som rör dig och din bostad så är du varmt välkommen att kontakta mig så bokar vi ett möte!

Strukturerad och förtroendeingivande

"Otroligt nöjd! Kompetent på alla punkter. Strukturerad, snabb och lyhörd för både köpare och säljare. Bästa rekommendationer! Kunde inte vara mer nöjd med husförsäljningen. Alltid trevlig och förtroendeingivande bemötande, återkopplar snabbt mellan köpare och säljare vilket resulterade i väldigt snabb och smidig husaffär! Både säljare och köpare mycket nöjda!" (Omdöme från HittaMäklare)

Engagerad och lyhörd

"Vi kan verkligen rekommendera Anna till andra som ska sälja sitt boende. Engagerad och lyhörd både för oss och för de som var intresserade av vårt boende. Vi är så nöjda med allt." (Omdöme från HittaMäklare)

Djupgående lokalkännedom

Under årtionden har jag byggt upp en gedigen kunskap om fastighetsmarknaden i Landskrona och Svalöv med omnejd. Jag har sett hur marknaden utvecklats, vilket för mig till en resursfull partner när det kommer till att hitta det perfekta boendet!

"En nöjd kund är en återkommande kund!"
HittaMäklare
4.9Mäklare & medarbetare


Jonny Svantesson

VD/Fastighetsmäklare
Certifierad Nyproduktion
Talar även engelska.

Anna Svantesson

Assistent / Kontorsansvarig
Talar även engelska.

Rickard Lind

Fastighetsmäklare
Certifierad Nyproduktion
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Landskrona Storgatan 29 261 31 Landskrona

Öppettider


Mån-fred 09:00-17:00.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.