Mäklare i Landskrona

Jonny Svantesson

Jonny Svantesson

Jonny Svantesson

VD/Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion

Kontor
Landskrona
Talar

Mäklare i Landskrona

Jonny Svantesson

Med 21 års erfarenhet som fastighetsmäklare och initial karriär i Lund, har jag de senaste 12 åren ägt och drivit Mäklarhuset i Landskrona. Här är jag uppväxt och bor med min familj. Professionalitet, personligt engagemang och driv, i kombination med god lokalkännedom och stort nätverk är en absolut förutsättning för en lyckad bostadsaffär. Välkommen till Mäklarhuset i Landskrona!

Hur kan jag hjälpa dig?

Funderar du på att sälja nu eller lite längre fram, är nyfiken på vad din bostad är värd eller har andra frågor som rör dig och din bostad så är du varmt välkommen att kontakta mig så bokar vi ett möte!

Förtroende

"Jag fick ett mycket gott intryck av Jonny redan vid första kontakten, när jag bestämde tid för att titta på den lägenhet jag bor i nu! Intrycket förstärktes i samband med genomförandet av detta köp och är fortsatt orubbat starkt efter min egen försäljning!" Säljare på Havsgatan 43 (Omdöme från Hitta Mäklare)

Bemötande & Kompetens

"Mycket kompetent och driven mäklare med en stor lokalkännedom. Mycket lyhörd och lösningsorienterad gentemot köparnas önskemål och frågor. Vi kan varmt rekommendera honom!" Säljare på Tullgatan 6B (Omdöme från Hitta Mäklare)

"Bästa möjliga resultat är min drivkraft och nöjda kunder min belöning"
Google reviews
5.0

HittaMäklare
4.9Mäklare & medarbetare


Jonny Svantesson

VD/Fastighetsmäklare
Certifierad Nyproduktion
Talar även engelska.

Anna Svantesson

Assistent / Kontorsansvarig
Talar även engelska.

Rickard Lind

Fastighetsmäklare
Certifierad Nyproduktion
Talar även engelska.

Kundrecensioner

5

För 8år sedan hade vi vår första kontakt med Jonny på mäklarhuset. Vi köpte en villa genom honom och han sålde även våran lägenhet. Allt gick snabbt och smidigt! När villan nu skulle säljas så var det ingen tvekan om vem som skulle få det uppdraget! Jonny är professionell, förtroendeingivande, visar engagemang och har tydlig kommunikation med både köpare och säljare.
Christoffer Malmström
Vi är väldigt nöjda med Mäklarhuset och Jonny Svantesson. Tydligt, engagerat och proffsigt från ax till limpa. Rekommenderas! Micke & Jessica
Mikael Ångman
Har fått äran att både köpa och sälja genom Jonny! Han har varit väldigt hjälpsam genom båda processerna. Kan varmt rekommendera Jonny som mäklare.
Filip Alm
Jonny Svantesson är fantastisk! Alltid tillgänglig, mycket trevlig och hjälpsam! En professionell mäklare av högsta rank!
Charlott Johansen
Vi hade kontakt med Mäklarhuset och Jonny Svantesson både vid köp av nytt hus och försäljning av gammalt. Försäljningen tog ett bra tag p.g.a. vändande marknad. Under hela tiden fick vi bra råd, stöd och kontinuerliga avstämningar där vi kom fram till nya strategier. Vi upplevde en hög professionalitet och kände att vi blev väl omhändertagna. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera denna mäklare. Vi skulle gärna använda dem igen!
Eva Larsson

Hitta till oss


Mäklarhuset Landskrona Storgatan 29 261 31 Landskrona

Öppettider


Mån-fred 09:00-17:00.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.