Vasavägen 9 F / Vaxön / Vaxholm

Unik bostad centralt på Vaxön

Slutpris
4 075 000 kr
Boarea
123 kvm
Avgift
6 658 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vasavägen såldes av oss 2019-02-21.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna fantastiska etagelägenhet ett stenkast från Vaxholms stadskärna.
I denna etagelägenhet så bor du ostört och utan insyn, med den öppna planlösningen, tre sovrum och två badrum tillfredsställer denna bostadsrätt alla behov. Den stora uteplatsen med direktaccess till gräsmattan är guld värd under sommardagarna och kvällarna, här finns det plats för hela familjen. Hela nedre plan har vattenburen golvvärme och fastigheten är utrustad med fjärrvärme. Husen byggdes mellan 2013-2014 och är bra utrustade och har kvalitativa materialval, någonting för den kräsne köparen. På golven hittar vi ekparkett och ytterdörren leder rakt in i bostaden. Förutom den stora altanen finns även en balkong på plan 1 som du når via köket. Till bostaden tillhör även en p-plats med elstolpe och i avgiften ingår vatten och värme.

Här bor du bekvämt med promenadavstånd till allt som Vaxholm har att erbjuda. Restauranger, caféer och affärer är bara en kort promenad bort och det finns ett gott utbud.
Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. Du når Stockholms city på endast 45 minuter. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration