Rosenbergsgatan 3

Rosenbergsgatan 3

Slutpris

4 700 000 kr


Centrala Vaxholm— Vaxholm

Rosenbergsgatan 3


Slutpris
4 700 000 kr

Centrala Vaxholm— Vaxholm

Sekelskiftesvåning i stadskärnan om 124 m2!

Välkommen till denna förtrollande sekelskiftesvåning från 1870-talet belägen i hjärtat av Vaxholms stadskärna, inom den prestigefyllda Officersparken. Denna vackra bostad erbjuder en unik kombination av charm, historisk karaktär och modern bekvämlighet.

Föreningen stoltserar också med en stor gemensam parkliknande tomt där medlemmarna har möjlighet att njuta av olika uteplatser. En unik möjlighet att äga en extraordinär sekelskiftesvåning i en historisk och eftertraktad miljö.

Vid entrén, belägen vid gaveln av det vackra trähuset, möts du av en välkomnande hall som leder in i bostaden. Härifrån sträcker sig blicken genom den fiskbensmönstrade ekparketten, över matsalen och vardagsrummet, ut mot den bedårande glasverandan med panoramautsikt över Officersparkens grönskande ekar.

Köket har extra/egen ingång från trapphuset och en rymlig matplats för upp till sex personer. Den öppna och luftiga sällskapsdelen erbjuder en matsal och ett vardagsrum i fil. Matsalen badar i naturligt ljus genom stora takfönster och rymmer bekvämt större sällskap. Vardagsrummet pryds av en charmig kakelugn och rymmer en generös soffgrupp. Dubbla glasade dörrar öppnar upp till den förtrollande glasverandan, där gamla ekars träkronor skapar en magisk atmosfär och utsikten sträcker sig mot vattnet vid Norrhamnen.

Två välproportionerade sovrum flankerar vardagsrummet, båda med vackra parkettgolv och det norra sovrummet har dessutom en kakelugn. En rymlig klädkammare intill det södra sovrummet erbjuder gott om förvaringsutrymme. Våningen komplettas av en gästtoalett och ett badrum med fönster, utrustat med wc, badkar och tvättställ. För ytterligare bekvämlighet finns tvättstuga i den angränsande fastigheten samt två förråd – ett i bostadsbyggnaden och ett i den intilliggande förrådsbyggnaden.

Välkommen hem till Officersparken i Vaxholm!

Mer information kommer inom kort.
Tveka inte att ta kontakt med mig om du har några frågor eller funderingar.
Reg Fastighetsmäklare Wictoria Nilsson tel 0739-85 27 72


Boarea
ca 124.2 kvm
Avgift
11 098 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-11

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Rosenbergsgatan såldes av oss 2024-07-11. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Rosenbergsgatan.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.