Mogatan 39

Mogatan 39

Slutpris

2 700 000 kr


Mölndal

Mogatan 39


Slutpris
2 700 000 kr

Mölndal

Välkommen till en smakfullt renoverad lägenhet med parhuskänsla och två stora uteplatser i natursköna Stensjön!

Bostaden är fördelad över en hall med plats för avhängning, ett ljust och fint kök med stilrena materialval och med matplats med utsikt mot uteplatsen på framsidan. Vidare in i bostaden når vi det rofyllda sovrummet där dubbelsäng och ytterligare möblemang ryms och med fönster ut mot den lummiga baksidan blir sömnen ges här ett behagligt lugn. Tvärs över den lilla hallen når vi det rymliga och helkaklade badrummet med moderna färger och materialval, och bakom den tredje dörren i hallen nås en generös klädkammare.
Vardagsrummet skänker god plats för en härlig soffgrupp och tv-möbel, och får ett härligt ljus från fönster ut mot baksidan samt spotlights i taket. Det är från vardagsrummet som vi når den stora och härliga uteplatsen med utsikt över de gröna omgivningarna.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med promenadavstånd till Stensjön och Gunnebo slott, badplatser, affär och Kvarnbyns charmiga smågator.


Boarea
58 kvm
Avgift
4 133 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
0
Såld
2019-02-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.