Rådstuguvägen 2

Rådstuguvägen 2

Slutpris

3 425 000 kr


Huddinge C— Huddinge

Rådstuguvägen 2


Slutpris
3 425 000 kr

Huddinge C— Huddinge

Bekvämt boende på Fullersta sidan med hiss och balkong nära Huddinge C

Välkommen till en unik hörnlägenhet som har ett suveränt läge på Fullersta sidan. Lägenheten erbjuder ljusinsläpp i tre väderstreck och en mycket tilltalande planlösning. Vardagsrum med öppen planlösning mot köket och med gott om plats för många middagsgäster. Rymligt kök med bra förvaring, tre sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, ytterligare ett helkaklat duschrum och en rymlig inglasad balkong. Till lägenheten tillhör även ett förråd. Välskött förening med övernattningslägenhet, festlokal för bjudningar, tvättstugor och god ekonomi. Parkeringsplats finns. Säljaren erbjuder ett flexibelt tillträde. Här bor man med bästa läge med bara ett par minuters promenad till Huddinge C, kommunikationer och kommunalservice. Här bor du även "granne" med anrika Fullersta gård och vackra natur och strövområden finns inom gångavstånd. Välkomna till Rådstuguvägen 2.


Boarea
98.5 kvm
Avgift
5 615 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-12

Mäklarhuset Huddinge

Denna lägenhet på Rådstuguvägen såldes av oss 2019-06-12. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Rådstuguvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.