Käringtandsvägen 8 / Beddingestrand / Trelleborg

På kanonfint läge i Beddingestrand

Slutpris
3 225 000 kr
Boarea
138 kvm
Driftkostnad
25 722 kr/år
Tomtarea
694 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-06-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Käringtandsvägen såldes av oss 2019-06-18. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Käringtandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

"Öppet, ljust och fräscht" var det första som slog mig när jag klev in genom dörren på Käringtandsvägen 8 i Beddingestrand. Vi möts av genomgående fräscha och ljusa ytskikt. Ett ljust ekgolv är lagt från hallen och vidare in i vardagsrummet i vinkel. Här finner vi ett stort härligt sällskapsutrymme där du enkelt kan möblera långbord och i vinkeln passar soffgruppen perfekt. Från vardagsrummet nås ett stort uterum om ca 38 kvm. På bottenplan finns även ett sovrum i svalt norrläge med flera garderober.

Köket är utrustat med luckor i modernt ljusgrått och nya maskiner i rostfritt. Matplats för ca sex personer. Intill finns grovköket med extra förvaring för köksattiraljerna samt tvättmaskin och tumlare. Likadana luckor som i köket ger en enhetlig känsla.

Öppen trappa till ovanvåningen ger oss härligt ljusflöde genom villan. Väl uppe möts vi av nylagd ekparkett i både allrummet och sovrummet. Sovrummet kan med enkelhet delas till två om man så önskar. Badrum med badkar och bastu i anslutning.

Underhållsfria fönster samt plåtade gavlar och vindskivor minimerar underhållsbehovet utvändigt. Trädgården är vackert uppvuxen och ligger i perfekt sydvästläge. Carport och biluppställningsplats för fyra bilar samt förråd finns. Låg drift ger ett ekonomiskt boende.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Beddingestrand

Beddingestrand är ett område belägget längs en underbar sandstrand. I västra delen av byn har man återfunnit rester av såväl Beddinge gamla som nya fiskeläge och här finns även gamla fiskehus ända från 1874. Efter 1940-talet började området att styckas upp till fritidstomter. Idag består området av blandad året runt- och sommarstugebebyggelse.

Nöje

I mysiga Beddingestrand finns ett par restauranger och mindre matbutiker för att inhandla det nödvändigaste. Det gamla danspalatset Granhyddan från tidigt 1900-tal är idag en camping.

Fritid

Här kan man skryta om Sveriges sydligaste golfbana, Bedinge golfklubb. Även tennisbanor och minigolf finns.

Kommunikation

Trelleborg och Ystad nås enkelt med buss 190 eller om man vill använda den fina cykelleden som går i båda riktningar.

Familjeliv

En kooperativ förskola finns i Beddingestrand och låg- och mellanstadieskola ligger i närliggande tätorten Smygehamn.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.