Käringtandsvägen 8 / Beddingestrand / Trelleborg

På kanonfint läge i Beddingestrand

Slutpris
3 225 000 kr
Boarea
138 kvm
Driftkostnad
25 722 kr/år
Totalareal
694 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-06-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Käringtandsvägen såldes av oss 2019-06-18. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Käringtandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

"Öppet, ljust och fräscht" var det första som slog mig när jag klev in genom dörren på Käringtandsvägen 8 i Beddingestrand. Vi möts av genomgående fräscha och ljusa ytskikt. Ett ljust ekgolv är lagt från hallen och vidare in i vardagsrummet i vinkel. Här finner vi ett stort härligt sällskapsutrymme där du enkelt kan möblera långbord och i vinkeln passar soffgruppen perfekt. Från vardagsrummet nås ett stort uterum om ca 38 kvm. På bottenplan finns även ett sovrum i svalt norrläge med flera garderober.

Köket är utrustat med luckor i modernt ljusgrått och nya maskiner i rostfritt. Matplats för ca sex personer. Intill finns grovköket med extra förvaring för köksattiraljerna samt tvättmaskin och tumlare. Likadana luckor som i köket ger en enhetlig känsla.

Öppen trappa till ovanvåningen ger oss härligt ljusflöde genom villan. Väl uppe möts vi av nylagd ekparkett i både allrummet och sovrummet. Sovrummet kan med enkelhet delas till två om man så önskar. Badrum med badkar och bastu i anslutning.

Underhållsfria fönster samt plåtade gavlar och vindskivor minimerar underhållsbehovet utvändigt. Trädgården är vackert uppvuxen och ligger i perfekt sydvästläge. Carport och biluppställningsplats för fyra bilar samt förråd finns. Låg drift ger ett ekonomiskt boende.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration