Käringtandsvägen 8

Käringtandsvägen 8

Slutpris

3 225 000 kr


Beddingestrand— Trelleborg

Käringtandsvägen 8


Slutpris
3 225 000 kr

Beddingestrand— Trelleborg

På kanonfint läge i Beddingestrand

"Öppet, ljust och fräscht" var det första som slog mig när jag klev in genom dörren på Käringtandsvägen 8 i Beddingestrand. Vi möts av genomgående fräscha och ljusa ytskikt. Ett ljust ekgolv är lagt från hallen och vidare in i vardagsrummet i vinkel. Här finner vi ett stort härligt sällskapsutrymme där du enkelt kan möblera långbord och i vinkeln passar soffgruppen perfekt. Från vardagsrummet nås ett stort uterum om ca 38 kvm. På bottenplan finns även ett sovrum i svalt norrläge med flera garderober.

Köket är utrustat med luckor i modernt ljusgrått och nya maskiner i rostfritt. Matplats för ca sex personer. Intill finns grovköket med extra förvaring för köksattiraljerna samt tvättmaskin och tumlare. Likadana luckor som i köket ger en enhetlig känsla.

Öppen trappa till ovanvåningen ger oss härligt ljusflöde genom villan. Väl uppe möts vi av nylagd ekparkett i både allrummet och sovrummet. Sovrummet kan med enkelhet delas till två om man så önskar. Badrum med badkar och bastu i anslutning.

Underhållsfria fönster samt plåtade gavlar och vindskivor minimerar underhållsbehovet utvändigt. Trädgården är vackert uppvuxen och ligger i perfekt sydvästläge. Carport och biluppställningsplats för fyra bilar samt förråd finns. Låg drift ger ett ekonomiskt boende.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
138 kvm
Driftkostnad
25 722 kr/år
Tomtarea
694 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-06-18

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Käringtandsvägen såldes av oss 2019-06-18. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Käringtandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.