Gransikagatan 5 A / Norrmalm / Skövde

Superläcker TREA på Norrmalm

Slutpris
1 325 000 kr
Boarea
ca 56.1 kvm
Avgift
3 693 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-03-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gransikagatan såldes av oss 2019-03-05.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva denna renoverade TREA på populära Norrmalm. Här erbjuds stilrent kök med nya vitvaror från 2017-2018, härliga fiskbensparkettgolv och gott om förvaring. Bostaden har genomgående fräscha och påkostade ytskikt på välplanerade 56 kvm. Fransk balkong i soligt söderläge med utsikt mot grönområden och trädgårdar. Ett stenkast bort finner ni högskolan, resmöjligheter samt allt vad Skövde centrum har att erbjuda. Parkering finns.
Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.