Brevvägen 4 / Svedmyra / Enskede / Stockholm

Högst upp i hus med hiss - Mysig etta!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
2 203 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brevvägen såldes av oss 2019-02-24.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset finns denna härliga 1:a med en trevlig planlösning som har det mesta man önskar; kök med matplats, allrum med plats för säng och soffa, badrum med badkar. Lägenheten är i bra skick och inflyttningsklar, badrummet är stambytt och helkaklat samt köket har nyligen installerad diskmaskin. I badrummet kan man ha tvättmaskin om man önskar. Möjligheten finns också att skapa ett mindre sovrum med fönster, så att man istället har en 1,5:a. Med sina många fönster har man vy över det lilla affärsstråket utanför och med lite tallar utanför lägenheten blir det ett mysigt läge. Det blir inte sämre av att man inte har någon insyn alls i fönstren.

Svedmyra är en lite av en doldis i Söderort där man bor både nära skogen (Majroskogen) samt med gångavstånd till "superaffären" ICA Bea och t-banan i Svedmyra. Resan till innerstan tar ca 10 minuter. I närområdet finns ett par stycken matställen (pizzeria, deli, sushi och thai) och en mindre livsaffär. Bussen 161 stannar utanför också och går tvärs över hela Söderort. Föreningen kan stoltsera med något så ovanligt som hiss i ett 40-talshus. Föreningen har genomfört stambyte och byggt två tvättstugor. Dessutom äger man sin mark, vilket är ett stort värde. Fri parkering i området på gatorna utanför. Välkommen till Svedmyra och Brevvägen 4!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration