Valbogatan 23B

Valbogatan 23B

Slutpris

2 220 000 kr


Gävle

Valbogatan 23B


Slutpris
2 220 000 kr

Gävle

Välkommen till en etagélägenhet med parkering !

Ta chansen att förvärva en generös & stilfull lägenhet i 2 plan och närmare 100 kvm - allt helrenoverat och i bästa skick. Lägenheten präglas av ljus från genomgående planlösning med fönster i 2 väderstreck tillsammans öppna ytor där disposition och möblering kan varieras på många vis. Bostaden är en stilmässig fullträff i grafiskt snitt med vitmålade väggar och snickerier som matchats med fondväggar och detaljer i grått & svart samt genomgående ljus parkett i samtliga rum.

Entréplanet erbjuder bästa möjligheter till umgänge och fest med familj och vänner - stort vardagsrum och/eller matsal i öppen planlösning mot kök med bardisk och med full maskinellt utrustning. Generöst sovrum med plats för klädförvaring. Stor hall med bra ytor till förvaring. Helkaklat badrum. Balkong i soligt lägen med anslutning från vardagsrum/matsal.

Vindsplanet om cirka 40 kvm kan disponeras som vardagsrum, teverum, arbetsrum eller en spännade möjlighet - en helt avskild bostadsyta yta för tonåringens sista år på hemmaplan. Egen entré från trapphuset är smart både för tonåringen och för in- & utflyttning av möbler mm.

Garanterad parkering invid fastigheten. Förråd och tvättstuga i källarplanet.


Boarea/biarea
93/7 kvm
Avgift
4 690 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-12

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Valbogatan såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Valbogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.