Lillgatan 12

Lillgatan 12

Slutpris

1 600 000 kr


Liljeholmen— Jönköping

Lillgatan 12


Slutpris
1 600 000 kr

Liljeholmen— Jönköping

Sobert & stilfullt hem på Liljeholmen!

För den som vill njuta stillsamt och veta att det aldrig är längre än några minuters promenad till strand eller park, ja då är den här lyan helt enkelt perfekt!
På eftertraktade Liljeholmen ligger denna moderna och lättmöblerade tvåa i genomgående gott skick. Insidan är perfekt disponerad med generös takhöjd, goda förvaringsmöjligheter och harmonisk färgsättning som tillsammans med öppna ytor ger ett hem att trivas i. Kök och badrum är också renoverat under senare år med fokus på lyx och komfort. Placeringen på huskroppen ger ett vackert ljus rätt igenom lägenheten - från norr till söder och utan någon insyn. Med andra ord ett utmärkt bjuda-hem-folk-hem med plats för både finsittning och avslappnat häng. Den här bostaden är så gott som inflyttningsklar och nästa ägare behöver inte vänta länga innan flyttlasset kan gå och dessutom få börja kalla sig för Liljeholms-bo! Vackra, varma dagar spenderas på den gemensamma innergården, som blir den absolut perfekta platsen för en ljummen sommarkväll.

På Liljeholmen får man det bästa av två världar - det är inte många steg till vare sig park eller strand, välj själv om du vill ha gräs eller sand mellan tårna. Vätterns blåa vatten har du på badrocksavstånd, som du aldrig kommer tröttna på. Vacker gång- och cykelväg längs Vätterstranden tar dig kvickt in till city om du nu lockas av detta. Här lever man med bekväm närhet till staden, stranden, A6, matbutiker, restauranger, ja typ allt! Bussen avgår med täta avgångar från närliggande station, perfekt för längre resor eller lata dagar. I området finns flera gröna parker såsom lummiga Liljeholmsparken och Rosariet och med även sandbankarna en bit bort har du en oas som du kommer uppskatta året runt. För den som gillar natur och lugn och ro men ändå vill bo i stan är det här ett tillfälle så gyllene det någonsin kan bli. Här har du alla förutsättningar för att trivas från första dagen!
Varmt välkomna på visningen!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 412 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-06-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.