Lertagsvägen 32 C / Knivsta

Centralt belägen 4:a i barnvänligt område med närhet till naturen!

Slutpris
2 585 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 225 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på lertagsvägen såldes av oss 2019-04-30.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knivsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna gavellägenhet med fönster i tre väderstreck! Bostaden är belägen i markplan med egen entré och har en inbjudande uteplats i sydvästläge. Lertagsvägen är ett lugnt och barnvänligt område där hela familjen kan stortrivas. Centralt placerat i området gör att kringliggande bebyggelse omsluter bostaden och skapar en avskärmning mot den mindre väg som leder genom området.

Bostaden är genomgående i gott skick och erbjuder ett välutrustat kök, ett rymligt badrum utrustat med tvättmaskin, ett vardagsrum med gott ljusinsläpp och öppen planlösning mot köket, en plats där hela familjen kan umgås. Vidare finner ni tre sovrum i varierande storlek, varav två av dem med fönster i två väderstreck. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare, ytterligare förvaringsmöjlighet finns i ett av föreningen anvisat förråd, beläget intill bostadens entré.

Köparen av denna lägenhet har rätt att överta säljarens parkeringsplats förutsatt att köparen kontaktar föreningens förvaltare i samband med överlåtelsen.

Här bor ni centralt men ändå med naturen nära inpå knuten! Naturreservatet Gredelby Hagar ligger endast ett stenkast från bostaden, en perfekt plats för rekreation eller för dig som vill ta med familjen på utflykt. Med endast 10 minuters promenadavstånd finns Knivsta station, vilket gör denna bostad perfekt för pendlaren. Från tågstationen tar det 29 minuter till Stockholm Central och 10 minuter till Uppsala Centralstation. Närmaste matbutik är ICA Kvantum som är belägen ca 400 meter från bostaden. På samma avstånd från bostaden finner ni Högåsskolan (F-6). Hit kan barnen gå på egen hand utan att behöva korsa en större väg. I närområdet finns Hasselbackens förskola och Gredelby förskola. Knivsta Centrum nås via en kort promenad. Här finner du all tänkbar service så som apotek, gym, systembolag, restauranger m.m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration