Gräddgatan 7

Gräddgatan 7

Slutpris

3 050 000 kr


Kallebäck— Göteborg

Gräddgatan 7


Slutpris
3 050 000 kr

Kallebäck— Göteborg

FIN 3:A MED INGLASAD BALKONG - Gångavstånd till Korsvägen!

Ta tillfället i akt att förvärva en mycket fin 3:a på 8:e våningen med inglasad balkong i populära Kallebäck, en promenad från Korsvägen. Bo mellan stadspulsen och naturen, och flytta in i en väl genomtänkt lägenhet som inte lämnat något åt slumpen. Med stilren och smakfull elegans i modern tappning är denna sprillans nyproducerade bostadsrätt redo för att ta emot sin första ägare.

Ljus hall med flertalet garderober, ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Elegant välrenommerat Ballingslöv kök med given matplats som ligger i öppen anslutning till vardagsrum. Vardagsrummet är lättmöblerat och här når ni utgången till den fantastiska inglasade balkongen utan insyn och med kvällssol. Ett stort master bedroom med både klädkammare och 4 garderober, samt ett mindre väl tilltaget sovrum med ytterligare förvaringsutrymme.

En promenad bort ligger Korsvägen som är en stor knutpunkt i Göteborg där ni kan ta er till de flesta ställena runt om i staden. Från Kallebäcks Torn till Avenyn eller Nordstan tar det ca 15 minuter med cykel. Delsjö naturreservat ligger i sin direkta närhet där det erbjuds sköna promenader, löpspår, golf och mycket mer.
Välkomna på visning och ett hem att trivas i.


Boarea
ca 70 kvm
Avgift
3 967 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
8 av 14 (Hiss finns)
Såld
2019-04-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.