Anemonvägen 28 / Södra Hedvigslund / Älta / Nacka

SUPERFIN 4:A I SÖDRA HEDVIGSLUND MED INSYNSSKYDDAT LÄGE!

Slutpris
3 665 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
5 560 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Anemonvägen såldes av oss 2019-06-18.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Äntligen till salu är denna superfina 4:a med genomgående ljusa och smakfulla ytskikt och materialval. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt en stor inglasad balkong mot skogsdungen på baksidan av huset. Bostaden är belägen på entréplan men då huset är i souterräng är samtliga fönster en våning ovan mark i ett insynsskyddat läge.

Här bor ni i ett barnvänligt villaområde med naturen inpå knuten. Lekparken med strövområden precis i anslutning till huset. Förskola i området och gångavstånd till Sigfridsborgsskolan med åk. F-6. Flertalet badsjöar i närområdet och bra bussförbindelser till Gullmarsplan. Närservice hitta ni i Älta centrum men från detta område ligger Tyresö centrum väldigt nära med ett stort utbud av restauranger och affärer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration